Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 15:14

Όπως το πάμε, σε λίγο θα είναι… άχαστο, στο στοίχημα. Και το να βλέπουμε μπούκες και αίσχη στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ να τιμωρείται για το… ελάχιστο από αυτά. Έτσι πάει το έργο, εδώ και χρόνια. Επί «εξυγίανσης». Σε λίγο θα πληρώνει 1.05! Τι εννοείτε τι απ’ όλα; Όλα! Και το να διαλύσουν οι Παοκτζήδες την Τούμπα και να πέσει η μίνιμουμ τιμωρία, στην ομάδα που… έτσι έχει μάθει.

Ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όχι σημάδια ανάκαμψης δεν δείχνει, αλλά κάθε άλλο… Καθοδική μοιάζει η πορεία του. Λάθος. Με… ελεύθερη πτώση μοιάζει, καλύτερα. Πιο ταιριαστό. Και όσο συνεχίζεται αυτή η εικόνα, σε συνδυασμό με την απουσία του Ιβάν, από τη Θεσσαλονίκη και την παντελή έλλειψη διοικητικού σχεδιασμού, τα αίσχη όχι να εξαφανιστούν δεν αναμένεται, αλλά… αντιθέτως. Να… κορυφωθούν αναμένεται.

Όσο για τις τιμωρίες, τι να πούμε. Όταν έχει αλλάξει νόμος σε μία νύχτα, για να αποφύγει ο ΠΑΟΚ τον υποβιβασμό, με τον οποίο απειλούταν τότε (ασχέτως του τι έγινε μετά…) ή… αποφασίζεται μέσα σε ένα βράδυ το να ανοίγει η Τούμπα και να… τυπώνονται εισιτήρια για ντέρμπι και να γεμίζει το γήπεδο, τι να συζητάμε… Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ έχει μάθε έτσι: Χαλαρά. Σήμερα έλαβε 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή το μίνιμουμ της τιμωρίας, η οποία θα μπορούσε να του επιβληθεί… Εντάξει, σιγά. Που είναι το νέο; Είπαμε… 1.05.

** Στην κεντρική φωτογραφία είναι τα… 10-15 άτομα που έκαναν τα επεισόδια. Αμ πως;

Διαβάστε επίσης