Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μας συγχωρείτε, επιστρέφουμε με την πρωτιά

Μας συγχωρείτε, επιστρέφουμε με την πρωτιά
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 - 09:56

Κόντρα στη μιζέρια των «εξυγιαντών» της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός απαντάει με λάμψη ευρωπαϊκή. Απέναντι στη διαρκή πόλωση των ανταγωνιστών του, στο πρωτάθλημα, οι οποίοι όταν δεν προσπαθούν να βλάψουν τον Θρύλο, προσπαθούν να βλάψουν ο ένας τον άλλο, ο Θρύλος απαντά με… αδιαφορία.

Τους αφήνει για λίγο στη μιζέρια τους και πάει. Πάει να προκριθεί, ως πρώτος ει δυνατόν, απευθείας στους «16» του Europa League. Αν αυτό δεν καταστεί σαφές στα μπαράζ των «32» και από εκεί θα κοιτάξει πιο ψηλά. Αλλά σίγουρα, αυτή τη στιγμή, δεν κοιτάζει προς τα πίσω, στη Σούπερ Λιγκ Εκεί όπου γίνεται ο… κακός χαμός, με τον έναν «εξυγιαντή» να θέλει να… βγάλει το μάτι του αλλουνού…

Ο Ολυμπιακός έχει δουλειά, αυτή τη στιγμή. Έχει σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί και να πράξει. Έχει να ασχοληθεί με ένα σοβαρό παιχνίδι, το οποίο θα καθορίσει, εν μέρει, το ευρωπαϊκό του μέλλον. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα, ως θριαμβευτής και θα ασχοληθεί ξανά με το πως θα… βυθίσει τους «ψευτοσωτήρες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην άβυσσο της ανυπαρξίας τους…

Είναι και τυχεροί, εδώ που τα λέμε, που ο Ολυμπιακός έχει και την Ευρώπη και ασχολείται σοβαρά με αυτή. Και δεν είναι όπως ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που έκανε ροτέισον κάποτε, για να φτάσει τον Άρη σε πρωταθλήματα… Ο Θρύλος αφήνει στην άκρη τώρα όλη την «εξυγίανση» και θα επιστρέψει το… Σ/Κ να τους αφήσει κι άλλο πίσω, ει δυνατόν.

Μέχρι τότε, ας κάνουν υπομονή, ας κάτσουν καναπέ (οι 2 από τους 3, ο τρίτος ας προσπαθήσει να συμβάλει λίγο στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για το ελληνικό ποδόσφαιρο) και ας απολαύσουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης