Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάγερν και Μπενφίκα «στέλνουν» τη Μπαρτσελόνα στον... Ολυμπιακό!

Μπάγερν και Μπενφίκα «στέλνουν» τη Μπαρτσελόνα στον... Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 22:59

Με το ένα πόδι εκτός… Champions League βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 από την Μπάγερν στο ημίχρονο. Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μίλερ στο 34’ και στη συνέχεια στο 43' ο Σανέ διπλασίασε τα τέρματα για τους Βαυαρούς.

Αυτό, σε συνδυασμό με το 2-0 της Μπενφίκα στο ημίχρονο επί της Ντιναμό Κιέβου, «στέλνει» την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση του 5ου ομίλου και στους «32» του Europa League. 18 βαθμούς η Μπάγερν, 8 η Μπενφίκα, 7 η Μπαρτσελόνα και 1 η Ντιναμό.

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού λοιπόν οι «Καταλανοί» σε περίπτωση που δεν καταφέρει ο Θρύλος να πάρει τη πρώτη θέση του ομίλου του. 18 βαθμούς η Μπάγερν, 8 η Μπενφίκα, 7 η Μπαρτσελόνα και 1 η Ντιναμό.

Στον όμιλο – «φωτιά», που είναι ο 7ος όμιλος, είναι όλα ανοιχτά. Προβάδισμα πρόκρισης έχουν αυτή τη στιγμή οι Λιλ και Σάλτσμπουργκ, ενώ η Σεβίλλη έχει μείνει 3η και η Βόλφσμπουργκ 4η.

Η Λιλ κερδίζει με 1-0 την Βόλφσμπουργκ με γκολ του Γιλμάζ στο 11ο λεπτό, ενώ Σάλτσμπουργκ και Σεβίλλη είναι ισόπαλες στην ανάπαυλα της αναμέτρησης. 11 βαθμούς η Λιλ, 8 η Σάλτσμπουργκ, 7 η Σεβίλλη και 5 η Βόλφσμπουργκ. Όλα ανοιχτά λοιπόν…

Τέλος, στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ισόπαλη, με 1-1 κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις. Προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Γκρίνγουντ, ενώ οι Ελβετοί απάντησαν με γκολ του Ρίντερ στο 42ο λεπτό. Η αναμέτρηση της Αταλάντα με την Βιγιαρεάλ αναβλήθηκε.

Η Γιουνάιτεντ με τον βαθμό της ισοπαλίας, σφραγίζει την 1η θέση και αφήνει στην 4η θέση την Γιούνγκ Μπόις, χωρίς να έχει ελπίδα για κάτι παραπάνω.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο Twitter.

Διαβάστε επίσης