Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αήττητος στο 2022!

Αήττητος στο 2022!
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 13:54

Στο +6 από την δεύτερη ΑΕΚ και στο +13 από τρίτη θέση και τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Ολυμπιακός και έχει στόχο να διατηρήσει, ή ακόμη και να διευρύνει αυτήν την διαφορά. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη 3 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten ως τα Χριστούγεννα και θέλει να πετύχει το απόλυτο!

Αύριο (12/12) υποδέχεται τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος παραδοσιακά, τον ζορίζει περισσότερο από όλα τα άλλα… ντέρμπι. Ο Θρύλος πρέπει να επανεμφανιστεί με το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, μετά τη κακή παρένθεση με Αντβέρπ και να πάρει αυτό το παιχνίδι. Στις 15/12, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League πριν τα Χριστούγεννα, «κλείνει» με το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στόχος λοιπόν το 3/3 για το Πρωτάθλημα και μετά… κύπελλο! Ο Ολυμπιακός στις 22/12 υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον επαναληπτικό του 3-2 στη Λιβαδειά και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφήνοντας έξω τους Βοιωτούς.

4/4 λοιπόν μέχρι την διακοπή και ο Ολυμπιακός θα κάνει Χριστούγεννα… σχεδόν πρωταθλητής. Όλα για όλα, στον δρόμο προς το 47ο.

Διαβάστε επίσης

Το... χαστούκι της FIFA στην ΕΠΟ

Το... χαστούκι της FIFA στην ΕΠΟ

«Επέστρεψε στην ΕΠΟ το Καταστατικό απαιτώντας άμεσα διορθώσεις που αφορούν σε έννοιες της Ολιστικής Μελέτης!», αποκάλυψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.