Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ | Ιβάν: Άλλα 5 εκ. ευρώ σε… κιάλια!

ΠΑΟΚ | Ιβάν: Άλλα 5 εκ. ευρώ σε… κιάλια!
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - 11:05

Αυτά τα 5 εκ. ευρώ που βάζει ο Ιβάν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟΚ είναι και αυτά που θα κάνουν τη διαφορά! Ναι, αγαπητοί. Ο Ιβάν δεν αφήνει έτσι την ομάδα του, η οποία κάνει μεγάλο αγώνα να διατηρήσει τον Ολυμπιακό στο οπτικό της πεδίο και να μην τον χάσει τελείως, από αυτό, όσο περνάει η σεζόν και προχωρά το πρωτάθλημα… Αλλά είναι και με γνώμονα το μέλλον, η κίνηση αυτή…

Νέα ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ, για να αναβαθμίσουν τους φακούς στα κιάλια, με τα οποία θα βλέπουν και τα επόμενα χρόνια τον Θρύλο. Δεν αρκούν τα κιάλια που έχουν ήδη, στον «δικέφαλο» του βορρά και θέλουν αναβάθμιση ή να πάρουν νέα. Και επειδή, ως γνωστόν, τα κιάλια είναι… ακριβά και κοστίζουν παραπάνω, στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν δεν αφήνει τα πράγματα στην… τύχη τους.

Το δε κορυφαίο είναι ότι όπως μας ενημερώνει η παραμύθα, η επένδυση του Ιβάν έχει φτάσει πλέον τα… 160 εκ. ευρώ. Τα οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αρκούν για να μπει η ομάδα για μία φορά έστω, στους ομίλους του Champions League, ή για να πάρει ένα… δεύτερο πρωτάθλημα και τέταρτο συνολικά… Αρκούν μόνο για κιάλια… Με καλούς φακούς. Για να φαίνεται καθαρά η πλάτη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης