Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και για το Κύπελλο, άμα λάχει!

Και για το Κύπελλο, άμα λάχει!
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 12:33

Όταν είσαι ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει να έχεις στο ρόστερ σου δύο ΒΑΣΙΚΟΥΣ σέντερ φορ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, έχεις αυτό που λέμε… ευχάριστο πονοκέφαλο. Ο Τικίνιο, με τα γκολ του χθες, έδειξε ότι μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να έρθει στην 11άδα και να είναι ο βασικός φορ του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να κάνει εντελώς άλλη δουλειά στο γήπεδο, ως σέντερ φορ, από αυτή που κάνει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ελ Αραμπί, αλλά η ουσία του είναι η ίδια: Τα γκολ. Τα παστελώνει… ανεξαρτήτως συνθηκών, αντιπάλου και… φάσης.

Και για το Κύπελλο, άμα λάχει! Και εκεί μπορεί…

Στο πρωτάθλημα βάζει, στην Ευρώπη βάζει, στο Κύπελλο βάζει. Όχι, ο Τικίνιο εξακολουθεί να μην είναι… ρεζέρβα! Εξακολουθεί να δείχνει ότι δεν μπορεί ο Μαρτίνς να τον βλέπει ως… ρεζέρβα του Ελ Αραμπί. Αλλά ως έναν ισότιμο σέντερ φορ, ο οποίος είτε θα έρχεται από τον πάγκο, είτε θα αρχίζει ως βασικός, με την ικανότητα να δώσει στην ομάδα ό,τι δίνει και ο μπόμπερ Ελ Αραμπί. Γκολ και πάλι γκολ…

Τον έχουμε δει ήδη τον Τικίνιο. Ξέρουμε τι είναι. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει στο χορτάρι και πως μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Σε ματς πρωταθλήματος, σε ματς Κυπέλλου, σε ματς Ευρώπης… Το ίδιο του κάνει… Το έδειξε και κόντρα στον Λεαβαδειακό.

Διαβάστε επίσης