Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταρακούνησε τη Νάπολι ο Ολυμπιακός!

Ταρακούνησε τη Νάπολι ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 12:52

Η παραμύθα έκανε αγώνα να… μειώσει τη μεταγραφή Μανωλά στον Θρύλο, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των αναγνωστών της, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε μικρά παιδιά που δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός πήρε τον Μανωλά από τη Νάπολι και κατάφερε να δημιουργήσει στους παρτενοπέι… αναστάτωση!

Ο Σπαλέτι ξέρει ότι αγωνιστικά το κενό του Μανωλά δεν καλύπτεται… έτσι εύκολα. Το αντιλαμβάνονται αυτό όλοι όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και φυσικά δεν είναι εμπαθείς προς τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του… Κακώς αναφέραμε τα μικρά παιδιά νωρίτερα. Ούτε τα μικρά παιδιά δεν πιστεύουν ότι στη Νάπολι… χάρηκαν, για το ότι έχασαν τον Κώστα Μανωλά…

Οι Ναπολιτάνοι παλεύουν να οργανωθούν, για να καλύψουν το κενό στην άμυνα, το οποίο δημιούργησε και δεν είναι εύκολο να κλείσει, η αποχώρηση του νέου σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Μανωλάς είναι μία σπουδαία αμυντική μονάδα και στη Νάπολι αντιλαμβάνονται ξανά πως το να καλύψουν το κενό που άφησε η φυγή του Μανωλά, μόνο… εύκολο έργο δεν είναι.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει και ο Λούκα Ντι Μάρτζιο από την Ιταλία, είναι για τη Νάπολι, η απόκτηση στόπερ. Και για να γίνει αυτό, βάζουν όλη τους την προσπάθεια, θέλοντας να δώσουν λύση και να μην καθυστερήσουν άλλο, με αυτή την υπόθεση, η οποία τους «καίει», μετά την έλευση Μανωλά στον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης