Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ίβιτς: «Δεν γυρίζω όσο υπάρχουν τα προβλήματα»! Κι αυτός... εχθρός του ΠΑΟΚ;

Ίβιτς: «Δεν γυρίζω όσο υπάρχουν τα προβλήματα»! Κι αυτός... εχθρός του ΠΑΟΚ;
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 21:08

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα: Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην ΕΡΤ3 για τον ΠΑΟΚ και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να γυρίσει μία μέρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν πολύ ξεκάθαρος. Και έκανε λόγο για προβλήματα!!

«Όταν γνωρίζεις μια ομάδα, γνωρίζεις ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα είναι συν, όταν κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα σηκώθηκα και έφυγα. Πιστεύω ότι μόνοι τους πρέπει να βρουν την ενότητα, δεν είναι κάτι εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει πολύ και έχει κάνει ότι μπορούσε να κάνει για να δημιουργήσει μεγάλη ομάδα», είπε για τους λόγους που είχε αποχωρήσει προ ετών.

«Έχω απαντήσει πολλές φορές, έχω φύγει από τον ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο. Καμία πιθανότητα επιστροφής. Σίγουρα δεν θα ξαναγυρίσω στον ΠΑΟΚ μέχρι να λυθούν αυτά τα προβλήματα που υπήρχαν», απάντησε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλλον και ο Ίβιτς θα είναι... εχθρός του ΠΑΟΚ, ε; Αν αναλογιστούμε ότι λειτουργούν στη λογική του «ή μαζί μας, ή απέναντί μας», μάλλον έτσι πρέπει να είναι...

Διαβάστε επίσης