Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μποροβήλος: «Υπάρχει πρόβλημα με τους φιλάθλους μας που εμβολιάστηκαν»

Μποροβήλος: «Υπάρχει πρόβλημα με τους φιλάθλους μας που εμβολιάστηκαν»
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 15:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στα συμπεράσματα της συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος. Το ραντεβού αφορούσε στο όριο του 10 % για την είσοδο των θεατών στα γήπεδα και ο Μποροβήλος αφενός δεν έκρυψε ότι «υπάρχει πρόβλημα με τους φιλάθλους μας που εμβολιάστηκαν» αφετέρου πρόσθεσε ότι «το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο».

Αναλυτικά ο Μποροβήλος δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Υπουργό που δέχτηκε να έχουμε άμεσα αυτή τη συνάντηση για να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν πως στα γήπεδα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι.

Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία, το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία. Όμως υπάρχει αντικειμενικά το πρόβλημα με τους φιλάθλους μας που εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν εισιτήρια διαρκείας για να είναι δίπλα στις αγαπημένες τους ομάδες. Θα είμαστε σε στενή επαφή το επόμενο 15νθημερο, ώστε να δούμε σε τι πλαίσιο θα δούμε για να συγκεραστούν αυτά τα αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα».

Διαβάστε επίσης