Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλεύει και περιμένει, δεν χαλαρώνει

Δουλεύει και περιμένει, δεν χαλαρώνει
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022 - 10:27

Υπό αμφισβήτηση έχει τεθεί η διεξαγωγή του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (5/1) ανάμεσα στον Θρύλο και τον Απόλλωνα, για τη Σούπερ Λιγκ. Οι Πειραιώτες βλέπουν τα δεδομένα γύρω από το εν λόγω ματς καθημερινά να αλλάζουν. Και να διαμορφώνονται, ανάλογα με την κατάσταση της υγείας ποδοσφαιριστών και μελών του επιτελείου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Η ανακοίνωση, από πλευράς Απόλλωνα, νέων κρουσμάτων κορονοϊού, διαμορφώνει ένα «θολό τοπίο», το οποίο θα χρειαστεί ενδεχομένως μια-δυο μέρες ακόμη, για να «καθαρίσει».

«Νέα κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στην ομάδα μας. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προπονητικού τιμ», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία ήρθε ανήμερα Πρωτοχρονιάς να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αμφιβολία, για τη διεξαγωγή του αγώνα της Τετάρτης. Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό δεν επαναπαύονται, αφού οριστική απόφαση, ή έστω έντονη συζήτηση αναβολής του ματς, δεν υπάρχει. Έτσι, Μαρτίνς και παίκτες δουλεύουν κανονικά, σαν να μην υπάρχει το παραμικρό θέμα αναβολής του εν λόγω αγώνα.

Η δουλειά άρχισε πιο εντατικά από την Πρωτοχρονιά κιόλας, η οποία βρήκε την ομάδα στο Ρέντη. Και συνεχίζεται καθημερινά, όπως και θα συνεχιστεί, ακόμη και αν το ματς αναβληθεί. Στον Ολυμπιακό δεν χαλαρώνουν.

Διαβάστε επίσης