Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τυχαίο ή όχι, ακόμη κι έτσι στο +11! (video)

Τυχαίο ή όχι, ακόμη κι έτσι στο +11! (video)
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 22:43

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Μαντί Καμαρά είναι από τους πιο ποιοτικούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Και το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Ή, έστω, ένα από τα μεγαλύτερα.

Η αγωνιστική άνοδος και η βελτίωση του διεθνούς μέσου από τη Γουϊνέα όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακή. Και για αυτό έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ οι απαιτήσεις, ώστε να... κακοφαίνεται που φέτος, ως τώρα, κινείται σε... ρηχά νερά.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μαντί Καμαρά δεν κινείται φέτος στα γνωστά του στάνταρ. Δεν ξέρουμε αν (και) σε αυτό το γεγονός οφείλεται ότι γενικά φέτος ο Ολυμπιακός δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακός με προηγούμενες χρονιές (έστω και αν είναι σούπερ αποτελεσματικός) ή αν είναι τυχαίο, όπως και να ‘χει, ο Θρύλος έχει πάρει σημαντική διαφορά.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είναι στο +11 από την ΑΕΚ, μετά από 15 αγώνες, έστω και αν δεν έχει πιάσει ακόμη τα γνωστά του στάνταρ και το επίπεδο που μπορεί να παίξει. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά από τους άλλους. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση, ακόμη και αν ο Μαντί Καμαρά δεν είναι στα καλύτερά του.

Όμως, αυτό που δεν αλλάζει είναι η στήριξη του Πέδρο Μαρτίνς. Τον πιστεύει και ποντάρει πολλά πάνω του. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από το γεγονός πως ήδη έχει καταγράψει 25 συμμετοχές...

Διαβάστε επίσης