Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Record για Σεμέδο: «Αντιστέκεται ο Ολυμπιακός»

Record για Σεμέδο: «Αντιστέκεται ο Ολυμπιακός»
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 - 11:08

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να παίζει καθημερινά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Πόρτο. Καθημερινά τα σενάρια, από την Πορτογαλία, για την πιθανότητα μετακίνησης του σέντερ μπακ του Θρύλου, στο «Ντραγκάο», προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Σήμερα, πάντως, η Record βάζει τα πράγματα σε μια πιο αληθινή βάση, αφού αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός «αντιστέκεται» στην Πόρτο. Και λέμε «πιο αληθινή» βάση, γιατί το πράγμα είναι απλό. Ο Σεμέδο θα φύγει από το λιμάνι μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού. Είναι σαφές πως όσο και να… παιδεύεται η Πόρτο, ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει το «παιχνίδι» της, αλλά το «παιχνίδι» του.

Η Πόρτο, λοιπόν, φέρεται να θέλει να πάρει δανεικό τον ποδοσφαιριστή. Και να κρίνει το καλοκαίρι, εάν θα τον κρατήσει ή όχι. Λογικό από τη μία. Αλλά μιλάμε για τον Σεμέδο. Δεν μιλάμε για ένα… «στοίχημα». Αγωνιστικά ο Σεμέδο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ποιοτικός, με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία. Το απρόβλεπτο του χαρακτήρα του είναι γνωστό και είναι αυτό που τον κρατά τώρα μακριά από τη δράση, στον Ολυμπιακό. Το ότι η Πόρτο έχει ήδη αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, δείχνει ότι ΞΕΡΕΙ τον ποδοσφαιριστή. Ότι ξέρει ποιον παίρνει. Εκεί πατάει και ο Ολυμπιακός, για να πει «υποχρεωτική οψιόν» και να ζητήσει από τους «δράκους» να παίξουν με τους όρους του!

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν θα… χαρίσει τον Σεμέδο. Στην Πόρτο οφείλουν να το καταλάβουν αυτό. Ο Θρύλος θα πάρει για την παραχώρηση του παίκτη, αυτό που πρέπει.

Διαβάστε επίσης