Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το Λίβερπουλ στο Λέστερ, μερικά δημοσιεύματα δρόμος

Από το Λίβερπουλ στο Λέστερ, μερικά δημοσιεύματα δρόμος
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 - 16:21

Ο Αγκιμπού Καμαρά δέχεται καθημερινά έναν… βομβαρδισμό πληροφοριών, γύρω από το όνομά του. Από τη μία η Λίβερπουλ, από την άλλη η Μίλαν. Τώρα δυνατά και η Λέστερ! Ο νεαρός άσος βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στον ξένο Τύπο και δη σε εκείνον της Αγγλίας. Και οι ενδιαφερόμενες ομάδες εναλλάσσονται στο… προσκήνιο για τον Αγκιμπού, από τη μία μέρα στην άλλη! Από το Λίβερπουλ στο Λέστερ, μερικά δημοσιεύματα δρόμος, για τον νεαρό του Ολυμπιακού, ο οποίος έχουμε πει πως το βασικότερο όλων, από αυτά που πρέπει να κάνει, είναι να κλείσει τα αυτιά του. Και να συνεχίσει να δουλεύει.

Όπως μεταφέρουν, λοιπόν, δημοσιεύματα από το Νησί, η Λέστερ είναι πιθανό να κινηθεί δυνατά για την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά και μάλιστα… άμεσα. Μέσα στον μήνα, δηλαδή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του, τον νεαρό άσο. Εκείνος βρίσκεται στην Αφρική, με την Εθνική Γουινέας, έτοιμος να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα. Και όπως είναι λογικό, παρακολουθείται στενά, από… πολύ κόσμο! Είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα, αν πάει καλά στο τουρνουά.

Από την Αγγλία πάντως τονίζουν πως η Λέστερ αναμένεται να κάνει τρεις μεταγραφές αυτό τον Ιανουάριο και μία από αυτές στα χαφ. Δεν αποκλείεται να στέκουν λοιπόν οι φήμες περί έντονου ενδιαφέροντος της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, για τον Αγκιμπού, ο οποίος ήδη έχει κάνει αίσθηση, με την παρουσία του στον Θρύλο!

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται… Δεν βιάστηκε ούτε με τον Ποντένσε, ούτε με τον Καμαρά, ούτε με τον Σα, ούτε με τον Τσιμίκα. Και δικαιώθηκε… Όπως δικαιώθηκαν και δικαιώνονται και οι παίκτες. Άλλοι πήραν ήδη μεταγραφή, άλλοι είναι υπό στενή παρακολούθηση, από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης