Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Έτοιμος να μπει δυναμικά στο 2022!

Ολυμπιακός: Έτοιμος να μπει δυναμικά στο 2022!
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 - 20:56

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (5/1, 19:30), στη Ριζούπολη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι για το 2022. Και είναι λογικό να θέλει να κάνει δυναμική εκκίνηση, παρά τα θέματα που υπάρχουν.

Ο Θρύλος, θυμίζουμε, είναι ήδη στο +11 από την ΑΕΚ, μετά από 15 παιχνίδια και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για το 47ο πρωτάθλημα.

Δεν χάνεται αυτός ο τίτλος, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη και ο Θρύλος θέλει να ξεπεράσει τα όποια θέματα, παρουσιάζοντας καλή εικόνα, με σοβαρότητα και τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 16η αγωνιστική της Super League, τρίτη του β’ γύρου και οφείλουν να αντιμετωπίσουν και αυτό το παιχνίδι όπως κάθε άλλο. Τα κρούσματα κορονοϊού δεν λείπουν από καμία ομάδα, ενώ ο Απόλλων, θυμίζουμε, ανακοίνωσε σήμερα άλλα τρία κρούσματα που αφορούν παίκτες.

Ο Κώστας Μανωλάς και ο Μάξι Λοβέρα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, μιας και ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε χθες πως και οι δύο είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και πως απλώς τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός...

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης