Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να το λέει συνέχεια και ας τον λένε «περίεργο»

Να το λέει συνέχεια και ας τον λένε «περίεργο»
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 12:04

Ας είμαστε ρεαλιστές. Οι 11 βαθμοί είναι μια καλή διαφορά, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, οι 11 βαθμοί είναι μια καλή διαφορά. Αλλά αποδείχθηκε αυτό που έλεγε ο Μαρτίνς και αυτό που έλεγαν όσοι αντιλαμβάνονται πως… δεν αρκεί η ανυπαρξία των «απέναντι» για να το… λήξουμε από τώρα: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Αποδείχθηκε επίσης ότι ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ο Μαρτίνς και συνεχίζει να το λέει ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ και ας τον λένε και… περίεργο, ορισμένοι δήθεν «αντικειμενικοί». Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο με περισσή ευκολία ΟΛΑ λειτουργούν εναντίον και μπορεί ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσουν εναντίον σου, δεν μπορείς να λες ότι το πρωτάθλημα τελείωσε από Δεκέμβρη. Μπορείς να το λες σε οπαδικό επίπεδο και να πικάρεις τους «απέναντι» για την αγωνιστική ανυπαρξία τους, όπως είπαμε. Αλλά. Βλέπεις ότι το +11 μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει +9. Και αυτό το +9 είναι πιο εύθραυστο, αν και αρκετά καλό, επίσης. Όπως και το +11. Δεν μπορείς ούτε στο +9 να πεις ότι τελείωσε τίποτα, ούτε και στο +11. Χρειάζεται ΠΑΝΤΑ προσήλωση. Μέχρι να τελειώσει και τυπικά…

Ο Μαρτίνς που το λέει συνέχεια, κάτι ξέρει… Δεν είναι και χθεσινός στη Σούπερ Λιγκ. Δεν προσγειώθηκε χθες στην ελληνική πραγματικότητα… Ξέρει καλά τι αντιμετωπίζει. Και ξέρει καλά πως ΜΟΝΟ ο κακός Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό, στη μάχη του τίτλου… Το να μην εμφανιστεί ξανά πολλές φορές, αλλά ελάχιστες έως καθόλου, ο κακός Ολυμπιακός, είναι στο χέρι του και των παικτών. Το να λέει ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει ακόμη, δεν τον καθιστά «περίεργο». Τον καθιστά ΜΟΝΟ ΡΕΑΛΙΣΤΗ!

Διαβάστε επίσης

Θα δώσει τη «μάχη» του

Θα δώσει τη «μάχη» του

Ακόμη μία. Ο Μπουχαλάκης δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι παρών την Κυριακή, αλλά θα το παλέψει.