Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει ρυθμό ο Μανωλάς

Ανεβάζει ρυθμό ο Μανωλάς
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 10:47

Ο Μανωλάς έκανε το ντεμπούτο της νέας του θητείας, στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνιζόμενος για 9 λεπτά, καθώς μπήκε αλλαγή στο 85ο λεπτό στη θέση του Αβραάμ.

Ο Έλληνας αμυντικός του Θρύλου, ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς στις προπονήσεις και δουλεύει σκληρά, ώστε να πιάσει το 100% της κατάστασης του και να είναι ολοένα και πιο έτοιμος να αγωνιστεί στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Είναι πιθανό το σενάριο να ξαναδούμε τον Μανωλά να αγωνίζεται την Κυριακή (09/01) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είτε ως βασικό ή ως αλλαγή, καθώς το μόνο που του λείπει είναι… αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Μανωλάς θέλει να είναι πανέτοιμος μέσα στον Ιανουάριο, καθώς έχουμε και τα δύο ντέρμπι, με Παναθηναϊκό (16/01) και ΠΑΟΚ (30/01), και θέλει να είναι παρών στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Παιχνίδια τακτικής από την Πόρτο

Παιχνίδια τακτικής από την Πόρτο

Τη μία μέρα… «δυσκολεύεται οικονομικά», την άλλη μέρα… «θέλει δανεισμό και οψιόν 6 εκατομμύρια». Τα ΜΜΕ από την Πορτογαλία συνεχίζουν το… γαϊτανάκι.

Από Μανούχο σε... Μανούχο!

Από Μανούχο σε... Μανούχο!

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αργολίδας σφυρίζει στο ματς με τον Αστέρα. Είχε οριστεί και Απόλλων-Ολυμπιακός, όμως αντιστάθηκε λόγω κωλύματος...

Λαλά, Ανδρούτσος ή Καρμπόβνικ

Λαλά, Ανδρούτσος ή Καρμπόβνικ

Ο Πολωνός επανήλθε και μπήκε στο ματς με τη Ριζούπολη. Και ο Μαρτίνς περιμένει τους δύο, για να δει τι θα κάνει με τον τρίτο.