Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαλά, Ανδρούτσος ή Καρμπόβνικ

Λαλά, Ανδρούτσος ή Καρμπόβνικ
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 10:20

Είπαμε, είναι κρίσιμη η σημερινή ημέρα. Όχι μόνο από πλευράς τεστ κορονοϊού, αφού και από εκεί θα έχουμε αποτελέσματα και αναλόγως θα διαμορφωθεί και η αποστολή. Αλλά και αγωνιστικά, αφού και παίκτες οι οποίοι ξεπέρασαν το εμπόδιο, πρέπει να μπουν ξανά στη δράση και όχι μόνο.

Πρέπει να δείξουν ότι είναι έτοιμοι να πατήσουν ξανά γκάζι και να μπουν στη μάχη, εκτός από τη δράση. Να μπουν στο γήπεδο, την Κυριακή, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Και να νικήσουν. Να παίξουν καλά και να νικήσουν. Και το τρίπτυχο «Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ» είναι ένα από τα σημεία της 11άδας, τα οποία βρίσκονται υπό κρίση.

Ο Πολωνός επανήλθε και μπήκε στο ματς με τη Ριζούπολη. Και ο Μαρτίνς περιμένει τους δύο, για να δει τι θα κάνει με τον τρίτο. Δυστυχώς η επιστροφή Καρμπόβνικ δεν συνδυάστηκε με νίκη, αλλά ο Πολωνός έδειξε ότι είναι παρών, μετά το διάστημα κατά το οποίο έμεινε εκτός δράσης. Και ότι μπορεί να συνεισφέρει. Αριστερά (πιο δύσκολο) ή δεξιά. Αλλά το αν θα παίξει ξανά την Κυριακή δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Ο Μαρτίνς περιμένει να δει την κατάσταση των Ανδρούτσου και Λαλά. Κυρίως του 2ου, ο οποίος έχει προσπεράσει πλέον, στην ιεραρχία, τον Ανδρούτσο και παίζει καθαρά βασικός. Εφόσον έχει διαθέσιμους τους δύο παίκτες, ο Καρμπόβνικ δεν θα αρχίσει βασικός. Αν εκείνοι δεν είναι σε θέση να παίξουν βασικοί, ο Πολωνός θα πάρει ξανά το «χρίσμα» και θα μπει στην 11άδα.

Διαβάστε επίσης

Από Μανούχο σε... Μανούχο!

Από Μανούχο σε... Μανούχο!

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αργολίδας σφυρίζει στο ματς με τον Αστέρα. Είχε οριστεί και Απόλλων-Ολυμπιακός, όμως αντιστάθηκε λόγω κωλύματος...

Η Ριζούπολη τελείωσε

Η Ριζούπολη τελείωσε

Αστέρας Τρίπολης. Μόνο. Αφήνουμε το παρελθόν στο παρελθόν και προχωράμε… Ει δυνατόν στο μέλλον. Όχι μόνο στο παρόν.