Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 10:06

«Ηρεμία πριν την καταιγίδα» λέγεται αυτό που βιώνει ο Θρύλος αυτή τη στιγμή. Θέλει να ξεπεράσει τον σκόπελο και να μπει με πάθος στο επόμενο κομμάτι της σεζόν, με φουλ ματς, παντού! Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα μόνο θα… δυσκολέψει!

Δεν γίνεται αλλιώς, εδώ που τα λέμε. Με τη δυσκολία να έχει βρει και το Ρέντη και να έχει δημιουργήσει πρόβλημα, αυτή τη στιγμή, στην ομάδα, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι υπομονή. Και προσοχή. Πρωτόκολλο, προστασία στο έπακρο και… υπομονή. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δεν μπορεί να προχωρήσει αλλιώς το πράγμα.

Ευχή όλων είναι στα προσεχή τεστ, τα οποία θα γίνονται, να μειώνονται ολοένα και περισσότερο τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μειώνονται τα κρούσματα, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστον το διάστημα απουσίας για τους παίκτες που είναι σε καραντίνα. Και ο Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή, να μπορέσει να μπει ξανά το συντομότερο στη δράση, για να είναι όπως πρέπει στο ντέρμπι.

ΟΚ, το απρόβλεπτο της κατάστασης δεν σου δίνει και μεγάλη δυνατότητα να προγραμματίσεις. Ούτε σου αφήνει πολλά περιθώρια να είσαι τόσο δραστήριος, όσο υπό νορμάλ συνθήκες. Θυμίζουμε τι συνέβη μόλις πριν από μερικές ημέρες στην ομάδα μπάσκετ. Ακριβώς πριν το θέμα μετατεθεί στην ομάδα ποδοσφαίρου…

Είναι δυστυχώς έτσι η κατάσταση, αλλά στον Ολυμπιακό το πολεμούν με τον γνωστό τους τρόπο: Με οργάνωση, με προσοχή, τηρώντας το πρωτόκολλο περιορισμού της διασποράς και κάνοντας υπομονή. Το περνούν ως «ηρεμία πριν την καταιγίδα» που έρχεται… Γιατί και το διάστημα αμέσως μετά την έξοδο από την περίοδο των κρουσμάτων, θα είναι δύσκολο. Πιο δύσκολο από ότι είναι αυτό τώρα.

Διαβάστε επίσης

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Κούντε, Γκάρι, Ονιεκουρού έχουν μια ευκαιρία παραπάνω, μέσα από το Κόπα Άφρικα, να βρουν ρυθμό, αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουν στο Ρέντη έτοιμοι για περισσότερα πράγματα!