Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λάμψη Αγκιμπού και στην UEFA! (photo)

Λάμψη Αγκιμπού και στην UEFA! (photo)
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 13:48

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παρουσιάζει τα νέα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που αναμένεται το 2022 να κάνουν «πάταγο» και μεταξύ τους, φυσικά, ο δικός μας νεαρός σταρ! Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει κερδίσει ήδη σε μεγάλο βαθμό τις εντυπώσεις, με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα του Θρύλου! Σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Αγκιμπού συνεχίζει διαρκώς να λάμπει και να δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του!

Ο νεαρός Αφρικανός, ο οποίος αυτό το διάστημα είναι στη Γουινέα και συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα (μάλιστα έχει και σήμερα στις 18:00 ματς) έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων από την Ευρώπη, όπως (σύμφωνα με όσα μεταφέρουν ΜΜΕ από το Νησί) η Λίβερπουλ, η Λέστερ ή η Μίλαν από την Ιταλία. Και όχι μόνο…

Ο Αγκιμπού επιδεικνύει τρομερό ταλέντο, ήδη από τους πρώτους μήνες παρουσίας του στο Καραϊσκάκη και ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να τον αναδείξει ακόμη περισσότερο, εφόσον και ο ίδιος συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό!

«Ο Ολυμπιακός τον πήρε μέσα από τα χέρια της Λιλ το περασμένο καλοκαίρι. Ο διεθνής με τη Γουινέα είναι ένας box to box μέσος ο οποίος διακρίνεται για το πως κερδίζει την μπάλα και επηρεάζει δημιουργικά την ομάδα του. Δεν είναι και πιο ψηλός, γι’ αυτό και οι συγκρίσεις με τον Ενγκολό Καντέ», γράφει η UEFA.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης