Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «Κόπα Άφρικα» του Ρέντη είναι εξίσου σημαντικό!

Το «Κόπα Άφρικα» του Ρέντη είναι εξίσου σημαντικό!
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 13:09

Οι τρεις Αφρικανοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρέμειναν εντέλει στο Ρέντη και δεν πήγαν στο Κόπα Άφρικα, συνιστούν το… «Κόπα Άφρικα» του Ρέντη. Με ποιο τρόπο; Όπως είναι στραμμένα τα βλέμματα στον Κούντε, στον Ονιεκουρού, τον Γκάρι, τον Αγκιμπού, ακόμη και τον Κανέ θα λέγαμε, έτσι είναι στραμμένα και στους εδώ Αφρικανούς! Οι οποίοι όπως και οι «ερυθρόλευκοι» συμπαίκτες τους, που παίζουν και θα παίζουν το προσεχές διάστημα στα γήπεδα του Καμερούν, έχουν πολλά να αποδείξουν.

Προσέξτε. Και οι τρεις παίκτες είναι σημαντικοί. Πολύ σημαντικοί. Τόσο ο Ελ Αραμπί, όσο και οι Καμαρά και Μπα, είναι ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ παίκτες του Θρύλου και βασικές μονάδες, στη «μηχανή» του Μαρτίνς. Κανείς από τους τρεις δεν λογίζεται «ρεζέρβα». Ακόμη και αν ο Μαρτίνς προκρίνει δίδυμο στόπερ Μανωλά-Σωκράτη, δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Μπα είναι… ρεζέρβα. Κάθε άλλο. Ο Μπα έχει παίξει βασικός στον Θρύλο και σε ματς-φωτιά.

Και οι τρεις παίκτες έχουν πολύ σοβαρή και σημαντική δουλειά εδώ. Να δείξουν ότι έχουν και φέτος ΠΟΛΛΑ να προσφέρουν στην ομάδα. Οι παίκτες που βρίσκονται κανονικά στο Κόπα Άφρικα έχουν να δείξουν εκεί πράγματα. Αλλά οι παίκτες που βρίσκονται εδώ, οι του Θρύλου που δεν πήγαν στο Καμερούν, έχουν να αποδείξουν ότι μένοντας στο Ρέντη, θα πάρουν την ομάδα από το χέρι και θα την οδηγήσουν μπροστά.

Η Αφρική είναι της… μόδας, αυτό το διάστημα. Είτε μιλάμε για το Καμερούν, είτε για το Ρέντη. Και εδώ, αλλά και εκεί, ο Θρύλος έχει πολλά να δει και να περιμένει! Και σίγουρα το αμέσως προσεχές διάστημα, κορονοϊού επιτρέποντος, θα είναι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σε όλα τα μέτωπα!

Διαβάστε επίσης

Λάμψη Αγκιμπού και στην UEFA! (photo)

Λάμψη Αγκιμπού και στην UEFA! (photo)

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παρουσιάζει τα νέα αστέρια που αναμένεται το 2022 να κάνουν «πάταγο» και μεταξύ τους, φυσικά, ο νεαρός σταρ!

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Ο άσος του Θρύλου άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, όπως σας ενημερώσαμε. Δείτε πως το Κάπε Βέρντε νίκησε στην πρεμιέρα!