Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για μένα είμαστε πρωταθλητές

Για μένα είμαστε πρωταθλητές
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 12:29

Όταν μια ομάδα… με το ζόρι στέκεται και παίρνει το… γιατρικό της άσπρης βούλας, σχεδόν σε… κάθε αγώνα της, ε θα συνεχίσει να στέκεται. Δεν θα… καταρρεύσει, όπως θα μπορούσε ήδη να είχε καταρρεύσει, αν δεν είχε τη σφυρίχτρα να του δείχνει τον δρόμο, στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται έτσι, αυτή τη στιγμή, δεύτερος και στο -9 πίσω από τον Θρύλο.

Και εντάξει δεν είναι και καμιά επιτυχία, το να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ του… δήθεν πρωταθλητισμού, στο -9 πίσω από τον Θρύλο, αλλά όταν έχει τερματίσει και στο -26 στο παρελθόν, το -9 φαντάζει σαν… πρωτάθλημα. «Για μένα είμαστε πρωταθλητές», που θα ‘λεγε και μια ψυχή…

Πάντως το αστείο είναι πως πέριξ του ΠΑΟΚ τους… φεύγουν και τα λένε και μόνοι τους. Ότι παίρνουν ψυχολογία, όσο συνεχίζουν να νικούν. Και ότι πάνε στο Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ με καλή ψυχολογία. Λογικό. Είπαμε. Όταν είναι μια ομάδα για… κατάρρευση και κάθε βδομάδα «φρουτ» και «φρουτ» παίρνει τα πεναλτάκια σαν… πασατέμπο και πηγαίνει στην άσπρη βούλα και έτσι νικάει, θα φτιάξει και ψυχολογία. Λίγο αυτό, λίγο η παραμύθα γύρω-γύρω με το… σερί, να που ο πρακτικά… διαλυμένος στο πρώτο μισό της σεζόν ΠΑΟΚ, άρχισε να… μετατρέπεται σε… ομάδα κανονική.

Εντάξει στη θεωρία. Στην πράξη ξέρουν άπαντες τι συμβαίνει και πως η ψυχολογία… ταΐζεται με το ζόρι, στην ομάδα του Λουτσέσκου. «Ταΐζεται»… πεναλτι-πέναλτι.

Διαβάστε επίσης

Γλώσσα από το -16… δεν βγάζεις!

Γλώσσα από το -16… δεν βγάζεις!

Ανύπαρκτος Παναθηναϊκός απέναντι σε έναν όχι καλό Ολυμπιακό, στο γήπεδό του. Και πουλάει… πνεύμα κυριαρχίας. Ε, όχι. Είπαμε…