Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπρωχτός» και με τη βούλα! Τρίτος σε πέναλτι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη! (photos)

«Σπρωχτός» και με τη βούλα! Τρίτος σε πέναλτι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη! (photos)
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 13:39

«ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» κύριοι! «Εξυγίανση» θα πει… πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Τα λέμε, τα γράφουμε, τα επισημαίνουμε ΔΙΑΡΚΩΣ! Και μας λένε κακούς. Μας λένε εμπαθείς και «στημένους». Μας λένε… φερέφωνα! Φερέφωνο είναι και το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, μήπως;! Το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών το οποίο δημοσιεύει έρευνα για τα κερδισμένα πέναλτι ανά την Ευρώπη, από τη σεζόν 2018-19 και έπειτα! Και σε αυτή την έρευνα, ο ΠΑΟΚ, το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ της «εξυγίανσης» είναι ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

Γελάει και ο κάθε πικραμένος και με τους δήθεν… καταφρονεμένους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στην ίδια περίοδο είναι ΔΕΚΑΤΟΙ σε κερδισμένα πέναλτι στην Ευρώπη…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποδεικνύει η συγκεκριμένη έρευνα, για κάθε 257 λεπτά παιχνιδιού, ένα πέναλτι καταλογίζεται υπέρ της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη, με το 75% των εκτελέσεων να καταλήγουν στα δίχτυα. Μοναδικοί που τους προσπερνούν στην σχετική λίστα, είναι ο Ερυθρός Αστέρας (1 πέναλτι ανά 239′) και Ντιναμό Κιέβου (1 πέναλτι ανά 256′).

Που είναι ο Ολυμπιακός σε όλα αυτά; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ των επενδύσεων, των παικταράδων; Του Ελ Αραμπί, του Βαλμπουενά, του Μασούρα, του Ποντένσε, του Γκιλιέρμε, του Εμβιλά, του Τικίνιο, του Γκερέρο και του Χασάν; Τυχαία τα ονόματα… Που βρίσκεται; Είναι… 60ός! Στην 60ή θέση!

Αρκετά πια με τα παραμύθια τους… Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Για μένα είμαστε πρωταθλητές

Για μένα είμαστε πρωταθλητές

Έτσι παίρνεις ψυχολογία για να μην καταρρεύσεις στο πρωτάθλημα. «Τα λένε» και μόνοι τους, πέριξ του ΠΑΟΚ. Τους φεύγουν, δηλαδή.