Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας ηρεμήσουμε λίγο

Ας ηρεμήσουμε λίγο
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 10:50

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αντιλαμβάνεται διαφορετικά την αγάπη του, για την ομάδα. Έχει σταθεί δίπλα στον Θρύλο σε δύσκολες συνθήκες, σε «πέτρινα χρόνια», σε μεγάλες αλλαγές. Αλλά έχει πάρει από αυτή την ομάδα και χαρές, τις οποίες άλλοι δεν θα δουν ούτε σε… 10 ζωές.

Οφείλουμε να πούμε ότι κατανοούμε απολύτως, το πως η εικόνα της ομάδας προκαλεί ανησυχία στον κόσμο. Είναι λογικό και αναμενόμενο και κάθε τι άλλο θα λέγαμε ότι μας προκαλεί εντύπωση. ΟΚ, η ομάδα περνάει ένα «κακό φεγγάρι», δεν λέει κανείς το αντίθετο. Αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύεται αυτό το διάστημα να παρουσιάσει στο χορτάρι τις αρετές του, αλλά μπροστά στις δυσκολίες και μπροστά στις αντιξοότητες, παλεύει για να επανέλθει στο 100% και να συνεχίσει σε όλους τους στόχους του, όπως πρέπει. Ο Ολυμπιακός δεν το βάζει κάτω και δεν επιτρέπει στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες αυτές, να νικήσουν. Όχι, είναι εκείνος που θα νικήσει.

Εμείς τι έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας; Να ηρεμήσουμε λίγο. Να μην πάμε κατευθείαν στο «ανάθεμα» και στον μηδενισμό. Όχι, δεν μας ταιριάζει αυτό. Δεν είναι «ΕΜΕΙΣ». Είναι κάτι άλλο. ΟΚ, δεν είναι πολλοί οι ΓΑΥΡΟΙ που σκέφτονται και λειτουργούν έτσι, αλλά ακόμη και αυτοί οφείλουν να δουν πιο καθαρά τι γίνεται… Να έχουμε ηρεμία και να βάζουμε διαρκώς στήριξη στην ομάδα. Και όλα θα γυρίσουν σύντομα στην κανονικότητα…

Διαβάστε επίσης