Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν τον Μπότο να τους κάνει Ολυμπιακό

Πήραν τον Μπότο να τους κάνει Ολυμπιακό
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 11:33

Πλάνο, όχι αστεία. Πλάνο… εσόδων. Πλάνο… εισπράξεων. Πλάνο… πωλήσεων. Πλάνο αγορών, βέβαια, δεν διαφαίνεται πουθενά. Κατά τα άλλα η παραμύθα μας λέει για το πως κινείται ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό «παζάρι»… Πουλάω, αλλά δεν αγοράζω: Συνταγή… αποτυχημένη, εδώ και καιρό, στον ΠΑΟΚ, η οποία δεν φαίνεται να αλλάζει.

Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ολοένα και πιο σαφές το γιατί προσλήφθηκε ο Μπότο στον ΠΑΟΚ. Η επικείμενη πώληση Σφιντέρσκι το αποδεικνύει, την ώρα που οι παίκτες που έρχονται είναι δανεικοί και δεν βγάζουν και πολλή… προοπτική, προς τα έξω. Όχι σε μας, στον κόσμο του ΠΑΟΚ…

Θα πει κανείς «ο Ολυμπιακός δεν πουλάει;»… ή «γιατί να μην πουλήσει ο ΠΑΟΚ;». Σαφώς δεν είπε κανείς να μην πουλήσει. Αλλά να… αγοράσει πρώτα. Ή να πάρει κανάν τίτλο, πρώτα… Ο Ολυμπιακός σάρωσε και σαρώνει τους τίτλους, έχτισε και χτίζει τον μύθο του και μετά κοίταξε και κοιτάζει να γίνει selling club. Κοίταξε πρώτα να γραφτεί στην ιστορία, να πανηγυρίσει και να συνεχίσει να πανηγυρίζει τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο και στη συνέχεια να φτιάξει και το όνομά του, στην αγορά.

Άραγε δεν βλέπουν εκεί στον ΠΑΟΚ το κοινό τους που έχει… δώσει ρεσιτάλ παραπόνων στα social media; Όχι μόνο για το θέμα Σφιντέρσκι, αλλά και γενικά για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του Σαββίδη. Πωλήσεις ακριβές, δεκάδες εκατομμύρια έσοδα, αλλά… μηδενικά έξοδα… Συνταγή η οποία έχει ένα σταθερό αποτέλεσμα: Την πλάτη του Θρύλου. Παντού.

Διαβάστε επίσης

Ας ηρεμήσουμε λίγο

Ας ηρεμήσουμε λίγο

ΟΚ, η ομάδα περνάει ένα «κακό φεγγάρι», δεν λέει κανείς το αντίθετο. Αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.