Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και μέλλον έχει

Και μέλλον έχει
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 11:03

Η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό Β’ δεν γίνεται για να φαίνεται στον Ολυμπιακό Β’. Αλλά για να φαίνεται στην πρώτη ομάδα. Δείγμα της, κομμάτι της φάνηκε στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό. Το άσχημο για τα τρία παιδιά, τα οποία πήραν το χρίσμα από τον Πέδρο Μαρτίνς και έπαιξαν ως βασικοί, στο ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο, ήταν πως η συμμετοχή τους αυτή, δεν συνδυάστηκε με ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Αλλά αυτά τα παιδιά, ο Ξενιτίδης, ο Σουρλής, ο Μπαγκαλιάνης, ο Κίτσος και όλοι όσοι καθημερνά δουλεύουν με τη β’ ομάδα, έχοντας ως όνειρο την πρώτη ομάδα, έδειξαν ότι είναι εδώ και ότι μπορούν από τώρα να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει με τη β’ ομάδα με στόχο σαφή: Το να φέρει παιδιά από εκεί, στην πρώτη ομάδα. Δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρουν όλοι. Όχι, κάθε άλλο. Αλλά η δουλειά που γίνεται εκεί είναι καλή, όπως αποδεικνύουν οι τρεις νεαροί που πήραν χθες φανέλα βασικού στην πρώτη ομάδα, από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός θέλει να επενδύσει σοβαρά στη β’ ομάδα και να «βγάλει» παίκτες από εκεί. Να τους αναδείξει και να τους ρίξει στα «βαθιά». Και εκείνοι να μπορούν να κολυμπήσουν.

Ο Ξενιτίδης, ο Σουρλής, ο Μπαγκαλιάνης, ο Κίτσος, αρχίζουν και παίρνουν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες. Αύριο θα είναι ο Αποστολόπουλος, ο Νίκολιτς και ο Σαπουντζής. Μεθαύριο ο Βοΐλης, ο Κωστή, ο Αλγκασίμ Μπα και ο Καλογερόπουλος. Ταλέντο υπάρχει άφθονο. Και άρα ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο μέλλον!

Διαβάστε επίσης

Ας ηρεμήσουμε λίγο

Ας ηρεμήσουμε λίγο

ΟΚ, η ομάδα περνάει ένα «κακό φεγγάρι», δεν λέει κανείς το αντίθετο. Αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.