Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνει εναλλακτική του Σεμέδο η Πόρτο, λένε στην Πορτογαλία

Ψάχνει εναλλακτική του Σεμέδο η Πόρτο, λένε στην Πορτογαλία
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 15:01

Κάθε λίγο και λιγάκι παίζεται και νέο επεισόδιο, στην υπόθεση Σεμέδο-Πόρτο. Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους και είναι σαφείς, ως προς τις συνθήκες, υπό τις οποίες θα παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής. Στην Πόρτο ή οπουδήποτε αλλού. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Πόρτο το θέμα. Ο Ολυμπιακός, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα πει όχι σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Σεμέδο. Αλλά από αυτό, μέχρι να τον δώσει όντως, φαίνεται ότι υπάρχουν απόσταση.

Η A’Bola έρχεται σήμερα και φέρνει ξανά το θέμα στη δημοσιότητα, περιπλέκοντας ξανά τα πράγματα. Λέει πως η Πόρτο έχει και αλλού το βλέμμα της, ότι τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Όσο ο καιρός περνάει και το «χάσμα» μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο δεν… γεφυρώνεται (είπαμε, ο Ολυμπιακός είναι σταθερός στις θέσεις του, οικονομικά), τότε η Πόρτο αρχίζει σιγά-σιγά να τσεκάρει και άλλες λύσεις.

Αυτό μεταφέρουν από την πατρίδα του Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο το θέμα μετακίνησής του, στους «δράκους» παραμένει ανοιχτό. Και θα παραμείνει φυσικά, όσο η Πόρτο δεν «συναντά» τα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης