Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νίκες και ψυχολογία ενόψει Τούμπας

Δύο νίκες και ψυχολογία ενόψει Τούμπας
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 16:06

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του έχει ο Θρύλος, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την πορεία που είχε το 2021. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Την Κυριακή (23/01) υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten, με στόχο να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει την διαφορά του στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκες ώστε να ανακτήσει την ψυχολογία του και να… λυθεί ενόψει της συνέχειας. Μιας συνέχειας η οποία περιλαμβάνει τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης κόντρα στον Παναιτωλικό (26/01) και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια το ντέρμπι της Τούμπας (30/01).

Ο Θρύλος δε θέλει να χάσει άλλο χρόνο, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία, η οποία τον έχει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

2/2, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη και ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα, στο οποίο αν ο Ολυμπιακός φύγει με το «διπλό», ίσως… καθαρίσει το πρωτάθλημα από τώρα.

Διαβάστε επίσης