Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα τρίμπαλο ανά αγωνιστική, σε χρίζει σίγουρα πρωταθλητή!

Ένα τρίμπαλο ανά αγωνιστική, σε χρίζει σίγουρα πρωταθλητή!
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 10:45

Πάμε δυνατά και τις προσεχείς αγωνιστικές. Ας είναι η τριάρα απέναντι στον Παναιτωλικό, την περασμένη Τετάρτη, η αρχή. Η νέα αρχή, για να το πούμε καλύτερα. Γιατί δεν άρχισε την περασμένη Τετάρτη τις τριάρες ο Ολυμπιακός. Τις έριχνε και πιο πριν. Δεν είχε… συστολές επ’ αυτού και καλά έκανε, αφού η διαφορά του από τους αντιπάλους του είναι μεγάλη. Σταθερά, παραδοσιακά και αδιαμφισβήτητα. Πάμε λοιπόν:

Ένα τρίμπαλο ανά αγωνιστική, σε χρίζει σίγουρα πρωταθλητή!

Όχι, δεν έχουμε διάθεση για… ποίηση. Αλλά ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια! Ο Θρύλος πήρε μπροστά και οφείλει να συνεχίσει έτσι και στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός άρχισε ξανά να βρίσκει γκολ, να παίζει πιο επιθετικά, πιο δημιουργικά και να σκοράρει. Να βρίσκει δίχτυα απέναντι με μεγαλύτερη συχνότητα. Κάτι που του έλειψε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, κατά το οποίο ο Θρύλος είχε περιοριστεί στο ένα γκολ, ανά ματς. Ή μια νίκη στο γκολ, εν πάση περιπτώσει. Απέναντι στον Παναιτωλικό ο Θρύλος… έσπασε αυτό το μοτίβο. Έσπασε αυτή την κακή παράδοση, την οποία είχε χτίσει, το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Όφειλε να βγει από αυτό. Και βγήκε.

Τώρα έχει δουλειά όμως. Οφείλει να κάνει ξανά αυτό που έκανε και την περασμένη Τετάρτη. Γκολ νωρίς και τρίμπαλο. Τουλάχιστον. Δεν θα πούμε και όχι, για παραπάνω. Αλλά είναι πραγματικότητα ότι ο Θρύλος χρειάζεται τα γκολ μπροστά. Όχι γιατί τον ανησυχεί η άμυνά του, πίσω. Αλλά γιατί όταν σφυροκοπάς τον αντίπαλο, μπροστά, του διαλύεις την ψυχολογία. Και με αυτά τα τρίμπαλα, στα οποίο ο Θρύλος οφείλει να επιστρέψει με σταθερότητα, έχει τη δυνατότητα να κλειδώνει τα ματς, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή η άμυνά του είναι δουλεμένη, καλή και διαρκώς δουλεύεται και βελτιώνεται.

Συμπέρασμα; Ας είναι ο Παναιτωλικός η αρχή. Βάζε εσύ επίθεση τα τρίμπαλα μπροστά και πίσω… μη φοβάσαι. Άμυνα και Βατσλίκ σε έχουν καλυμμένο, Θρύλε.

Διαβάστε επίσης

Μάγος ετών 50! (videos)

Μάγος ετών 50! (videos)

Ο Τζιοβάνι έχει τα γενέθλιά του. Μαζί του γιορτάζει όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού!