Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Αήττητος, +9, πρόκριση και καλώς τα παιδιά! (video)

Ολυμπιακός: Αήττητος, +9, πρόκριση και καλώς τα παιδιά! (video)
Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 - 01:20

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός στη Νίκαια, επικρατώντας με 3-0 του Ιωνικού για την 22η αγωνιστική της Super League. Μία νίκη που ήταν πολύτιμη και που δεν ήρθε καθόλου εύκολα, μιας και χρειάστηκε η καθοριστική συμβολή του Τόμας Βατσλίκ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Θρύλος, λοιπόν, πήρε αυτό που ήθελε, «καθαρίζοντας» με τις γκολάρες του Αγκιμπού Καμαρά και του Μασούρα και το πέναλτι του Τικίνιο ενδιάμεσα και συνεχίζει στο +9 από τον ΠΑΟΚ που το βράδυ της Κυριακής νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός πήγε στους 53 βαθμούς, έχοντας 16 νίκες και 5 ισοπαλίες και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 44 και η ΑΕΚ με 39.

Πλέον, προέχει ο δεύτερος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό (9/2, 18:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί 2-1 στο Αγρίνιο και θέλει να το γυρίσει για να περάσει στα ημιτελικά.

Και αφού πετύχει και αυτόν τον στόχο του, θα ακολουθήσει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Καλώς τα παιδιά θα έχουμε την επόμενη Κυριακή (13/2, 19:30) στο Καραϊσκάκη. Όπως τόσες και τόσες φορές...

Διαβάστε επίσης