Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αταλάντα: Να μην παρασύρει τον Ολυμπιακό η εικόνα της

Αταλάντα: Να μην παρασύρει τον Ολυμπιακό η εικόνα της
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 12:29

Την… πάτησε η Αταλάντα στο Κύπελλο. Υπέστη αποκλεισμό και έχασε έναν στόχο, τον οποίο κυνηγούσε. Μετά την ήττα στην έδρα της, από την Κάλιαρι, η ομάδα του Γκασπερίνι έδειξε και κόντρα στην Φιορεντίνα, ότι… δεν πατάει καλά. Συγκυριακά αυτό έρχεται στην… ιδανική περίοδο, αφού πλησιάζουν τα δύο ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου, με τους Ιταλούς, για το Europa League. Και είναι… ιδανικό, τον αποσταθεροποιείται τούτη την ώρα η Αταλάντα. Η οποία θυμίζουμε, έχασε και τον Ζαπάτα, με τραυματισμό.

Αλλά! Υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά» και ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να το ξεχνά… Δεν περνάει καλό «φεγγάρι» η Αταλάντα, αλλά ο Μπάμπης Λυκογιάννης το είπε, πριν από λίγες μέρες, ξεκάθαρα: Να μην κοιτάζει ο Ολυμπιακός την κακή εικόνα της Αταλάντα και παρασυρθεί.

«Κοίτα, θα στο πω απλά. Αν ο Ολυμπιακός είναι συγκεντρωμένος, δεν τον φοβάμαι. Μπορεί να την περάσει την Αταλάντα! Είμαι σίγουρος για αυτό! Το θέμα είναι το εξής: Να μην παρασυρθεί από οποιαδήποτε κακή εικόνα εμφανίσει η Αταλάντα, στα ματς πριν από τα ευρωπαϊκά. Να μη δει δηλαδή ότι κάνει ένα, δύο άσχημα αποτελέσματα και επαναπαυτεί. Όχι, θα είναι λάθος. Δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να παρασυρθεί από μία κακή εικόνα, την οποία μπορεί να βγάλει σε ένα-δυο ματς στο Καμπιονάτο η αντίπαλός του. Πρέπει να προετοιμαστει και πνευματικά», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο μπακ της Κάλιαρι.

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Όχι… Προσοχή και συγκέντρωση και να μην παρασυρθεί ο Ολυμπιακός, από την εικόνα της Αταλάντα.

Διαβάστε επίσης

Εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα…

Εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα…

Ο Αραούχο έσκαψε με τις τάπες το χώμα στο «Βικελίδης» και κλώτσησε κατά λάθος κάτι σκουλήκια που ήταν εκεί. Γι’ αυτό ο Τζαβέλλας είπε αυτό που είπε στο ματς με τον Άρη. Δεν ήθελε να προκαλέσει τους Αρειανούς. Όχι.