Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα…

Εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα…
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 13:03

Εντάξει, εκεί που λες ότι τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, πάντα κάτι θα προκύπτει, για να σε διαψεύσει. Εν προκειμένω, η απολογία του Γιώργου Τζαβέλλα, για το γνωστό πια περιστατικό με τη χρησιμοποίηση της λέξης «σκουλήκια», ενώ πανηγύριζε μπροστά στους οπαδούς του Άρη, το γκολ του Αραούχο. Το ίδιο γκολ, το οποίο ο Αραούχο αφιέρωνε στη μνήμη του Άλκη…

Όχι, ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν απευθυνόταν στους Αρειανούς. Αυτό είπε… Στην απολογία του. Το είπε. Ναι. Ο 34χρονος αμυντικός ισχυρίστηκε ότι δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη, παρότι τον… έβριζαν και τον καταριούνταν. «Είπα στον Αραούχο "τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες», ανέφερε.

Το ψάξαμε λίγο και βρήκαμε τι πραγματικά συνέβη! Εκεί που πάτησε ο Αραούχο για να κάνει το γυριστό και να σκοράρει, το χορτάρι ήταν λίγο σκαμμένο και είχε χώμα… Ο Αραούχο έσκαψε και το χώμα με τις τάπες του παπουτσιού του και κλώτσησε κάτι σκουλήκια που ήταν εκεί! Και ο Τζαβέλλας το… χάρηκε. Γι’ αυτό είπε αυτό που είπε στο ματς με τον Άρη. Δεν ήθελε να προκαλέσει τους Αρειανούς.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Τι; Όχι;

Διαβάστε επίσης