Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σας λέμε ότι πέναλτι με το πέναλτι, το πιστεύουν…

Όταν σας λέμε ότι πέναλτι με το πέναλτι, το πιστεύουν…
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 10:53

Το πιστεύουν, σας το λέμε. Δεν το επισημαίνουμε τυχαία. Δεν το λέμε απλά για να… βάλουμε δυσκολία στον Ολυμπιακό, μεγαλύτερη από όποια αντιμετωπίζει ήδη. Δεν το λέμε για να κάνουμε το έργο του Μαρτίνς και τον παικτών να φαίνεται πιο δύσκολο, από ότι είναι. Το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να κατακτηθεί, όσο ο ΠΑΟΚ το πιστεύει και θεωρεί ότι μπορεί με «εξυγιαντικό» τρόπο να πλησιάσει και άλλο την κορυφή, ενόψει πλέι οφ. Και εκεί να προσπαθήσει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό. Όταν σας λέμε ότι πέναλτι με το πέναλτι, το πιστεύουν… δεν το λέμε έτσι. Πέναλτι με το πέναλτι παίρνουν και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θεωρούν ότι… το έχουν, να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

«Η διαφορά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μειωθεί», είπε σε ράδιο της Θεσσαλονίκης ο Κούτσης. Έχει μειώσει πολλές διαφορές και ξέρει, πρώτον… Αλλά και πέραν αυτού, από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία; Και πως ο Ολυμπιακός «δεν πείθει», όπως λέει, αλλά ο ΠΑΟΚ… πείθει; Πως ο Κούρτιτς είναι… «πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο», όταν το μόνο που κάνει είναι να στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα και να εκτελεί; Μην τρελαθούμε κιόλας…

«Το -9 από τον Ολυμπιακό θα μειωθεί και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ γιατί δεν πείθει και ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του», είπε μεταξύ άλλων. Το λέμε ξανά. Το πιστεύουν και θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Πέναλτι; Πέναλτι. Οφσάιντ; Γκολ. Και πάει λέγοντας. Ό,τι χρειαστεί. Αν έχει αισιοδοξία ο Κούτσης, φανταστείτε στον ΠΑΟΚ πόσο το πιστεύουν. Γι’ αυτό λέμε, ο Ολυμπιακός σοβαρός και ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ.

Διαβάστε επίσης