Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλή προσοχή τώρα που «τρώγονται»

Διπλή προσοχή τώρα που «τρώγονται»
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 11:17

Δεν πρέπει επ’ ουδενί ο Ολυμπιακός να πιστέψει ότι θα… κάνει πλάκα με την ΑΕΚ. Το λέμε όσο πιο απλά γίνεται και πρέπει η ομάδα να το καταλάβει και να μην πέσει «θύμα» κάποιας τεράστιας έκπληξης, κάνοντας «γκέλα» σε αυτό το ματς. Ούτε το ότι νίκησε 3-2 στο ΟΑΚΑ… σβηστά, κάνοντας πραγματικά… πλάκα, στην «ανεβασμένη» ΑΕΚ, παίζει ρόλο. Ούτε και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του «επενδυτή» βρίσκεται μέσα σε… πηγάδι και προσπαθεί να βγει ξανά στην επιφάνεια.

Το ματς είναι ΔΙΠΛΑ δύσκολο τώρα. Γιατί άπαντες έξω από την ομάδα (θέλουμε να ελπίζουμε όχι και μέσα στην ομάδα) πηγαίνουν με προσδοκίες για… γιορτή και για «γλέντι», το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, οφείλουν άπαντες να έχουν στο μυαλό τους, ότι είναι ΤΩΡΑ που πρέπει η ομάδα να παραμείνει με το κεφάλι χαμηλά και ταπεινά να μπει στο γήπεδο, να παίξει την μπάλα της και να νικήσει. Απλό ακούγεται. Δεν είναι. Για αυτό και το επισημαίνουμε.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στο ντέρμπι. Το λέει από μόνο του: Ντέρμπι. Δεν υπάρχει εύκολο ντέρμπι. Εκτός και αν ο αντίπαλος κατέβει με τη… β’ ομάδα. Που και εκεί ακόμη πρέπει να σέβεσαι τον όρο «ντέρμπι» και να παίξεις καλά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ομάδα, η οποία βρίσκεται σε πολύ κακό «φεγγάρι» και θέλει να ανακάμψει. Στην ΑΕΚ δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να κάνει ένα «μπαμ», απέναντι στον Ολυμπιακό. Και δεν πρέπει επ’ ουδενί ο Θρύλος να της το επιτρέψει. Διπλή προσοχή τώρα που «τρώγονται», να τελειώνουμε με δαύτους μια και καλή.

Διαβάστε επίσης