Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πούλμαν και οι καθυστερήσεις από την αρχή!

Το πούλμαν και οι καθυστερήσεις από την αρχή!
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 20:16

Με συγκεκριμένο σκοπό έχει έρθει η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλοντας απλά να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό, πράγμα που γίνεται εύκολα αντιληπτό από την εικόνα των δύο ομάδων στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αλλά και από τις καθυστερήσεις που κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης!

Ο Γιαννίκης έχει στήσει ένα… πούλμαν, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες του να παραμένουν κλεισμένοι στο δικό τους μισό και τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν χώρους, ώστε να ανοίξουν το σκορ.

Με το ματς στο 0-0, είναι ενδεικτικές δύο φάσεις, στις οποίες οι παίκτες της ΑΕΚ καθυστερούν την εξέλιξη του αγώνα, ψάχνοντας την μπάλα, ή αποφεύγοντας να την πάρουν και να εκτελέσουν μια στημένη φάση.

Την αρχή έκανε ο Χατζισαφί, ο οποίος σε ένα πλάγιο άουτ, είχε την μπάλα στα… πέντε μέτρα δεξιά του, όμως δεν πήγαινε να την πάρει, περιμένοντας τον Τζαβέλλα να έρθει από την άλλη μεριά και να του την δώσει, ενώ το… έργο συνέχισε ο Τζαβέλλας, ο οποίος έκανε περίπου μισό λεπτό να εκτελέσει ένα φάουλ στην περιοχή της ΑΕΚ!

Απίστευτα πράγματα… Μικρότητες από την πλευρά της ΑΕΚ, από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με το σκορ στο 0-0!

Διαβάστε επίσης