Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ποδόσφαιρο του Ξενιτίδη θα νικήσει!

Το ποδόσφαιρο του Ξενιτίδη θα νικήσει!
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 11:17

Γιώργος Ξενιτίδης, 13/2/2022: «Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι. Αλλά εγώ δεν θα σταθώ μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου είμαι απογοητευμένος από την ομάδα μου. Θεωρώ ότι δεν παίχτηκε μπάλα σήμερα. Από καμία από τις δύο ομάδες. Να πούμε ένα συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολούθησε.

Πραγματικά εγώ ντρέπομαι. Αυτό δεν είναι εικόνα. Και από εμάς και από τους αντιπάλους. Δεν θεωρώ ότι ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, αυτό το πρότζεκτ με τις Β ομάδες, πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι τους αγώνες.

Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, έξω φασαρίες, αυτά είναι ντροπή για εμένα. Δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε αυτά. Όπως είπα, είμαι απογοητευμένος από την ομάδα μου. Αύριο είναι μία καινούργια ημέρα, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε».

Μήνυμα ελπίδας. Αυτοκριτική, πρώτη. Για την ομάδα του, για το παιχνίδι, για το θέαμα που πρόσφεραν ή δεν πρόσφεραν, ο Ολυμπιακός Β’ και ο ΠΑΟΚ Β’, στο μεταξύ τους ντέρμπι. Πρώτα αυτοκριτική. Μετά κριτική. Για τις φασαρίες, για τη «μανούρα». Στον πάγκο του ΠΑΟΚ μονίμως… στην τσίτα. Ο Ανατολάκης να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα και να βλέπει κίτρινη…

Στην εξέδρα… θλίψη. Να φωνάζουν σε μικρά παιδιά για τον… Άλκη. Να τραγουδούν για τα… «αδέρφια» που πρέπει να ελευθερωθούν, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες ήταν εκεί, όταν ο Άλκης ξεψυχούσε… Τελικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα; Υπάρχει. Την έδωσε ο Ξενιτίδης. Και ας την πήραν πίσω οι της εξέδρας, στο γήπεδο του Μακεδονικού… Το ποδόσφαιρο του Ξενιτίδη θα νικήσει. Όχι το άλλο…

Διαβάστε επίσης