Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς φταίμε που είναι… ανήμποροι;

Εμείς φταίμε που είναι… ανήμποροι;
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 12:58

Συμβόλαιο με τις πεντάρες και τις εξάρες εις βάρος των αντιπάλων του, ο Ολυμπιακός δεν έχει. Καμία ομάδα. Αλλά και ο Ολυμπιακός. Πολλές φορές έχει καταφέρει να… κεράσει πολλαπλή πίκρα τους αντιπάλους του, άλλες πάλι… περιορίζεται σε ένα ή δύο γκολ. Και πατώντας πάνω στο χθεσινό 1-0 επί της ΑΕΚ, η παραμύθα πάει να… μειώσει τη νίκη του Θρύλου, λέγοντας και γράφοντας ότι η ΑΕΚ… έλαμψε στο Καραϊσκάκη. Εντάξει, όχι ακριβώς «έλαμψε», αλλά… μέσες-άκρες.

Δηλαδή αν δεν… έλαμπε η ΑΕΚ, πόσα θα έτρωγε; Πάλι έξι; Ή πάλι πέντε; Και στο φινάλε-φινάλε, ο Θρύλος φταίει, που ενώ και ο ίδιος δεν είναι στα καλύτερά του, οι άλλοι δεν μπορούν να τον… ακουμπήσουν; Ο Ολυμπιακός φταίει που οι άλλοι είναι ανήμποροι και μικροί και δεν μπορούν να… σηκώσουν κεφάλι;

Η ουσία είναι μία. Μπροστά στο ενδεχόμενο να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουν τον τίτλο, ο ένας μετά τον άλλο… λύγισαν. Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στην Τούμπα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ. Η ΑΕΚ που ήταν πιο κοντά, βαθμολογικά, νωρίτερα στο πρωτάθλημα, κινδυνεύει με… διάλυση. Δεν μπορούν τα παλικάρια και αντί να λέμε ότι ακόμη και σε μια σεζόν, στην οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει πιάσει το 100% σε απόδοση, αφού η αξία του δεδομένα σήκωνε παραπάνω, τους κάνει πλάκα, καθόμαστε και… ψάχνουμε να βρούμε… τι φταίει!

Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν και να πανηγυρίζουμε τις νίκες και τους τίτλους που έρχονται, επειδή… τα πήγε λίγο καλά η ΑΕΚ ή επειδή… ήταν καλός ο Άμραμπατ… Κάπου έλεος, δηλαδή.

Διαβάστε επίσης