Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την κ@7λ@ του Μανωλά πρέπει να έχουν όλοι

Την κ@7λ@ του Μανωλά πρέπει να έχουν όλοι
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 - 12:24

Μπαίνει σε δύσκολη καμπή η σεζόν. Ευρώπη μπροστά, με την Αταλάντα να καραδοκεί. Βόλος ενδιάμεσα, επίσης να καραδοκεί. Για να κάνει «ζημιά» στον Ολυμπιακό και να του «φράξει» τον δρόμο το 47ο, ενώ παράλληλα θα… διευκολύνει (άθελά του, εννοούμε) το έργο του ΠΑΟΚ, ο οποίος… προσπαθεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο το πράγμα έχει πλέον γίνει πιο ουσιαστικό και δύσκολο, αφού στα ημιτελικά ο Θρύλος θα βρει μπροστά του τον ΠΑΟΚ και έτσι η κατάσταση θα γίνει πιο… «καυτή». Το 47ο είναι πάντα ο Νο1 στόχος, αλλά γίνεται σαφές ότι η ομάδα οφείλει να βρει τα αποθέματα, για να ανταποκριθεί σε ΟΛΟΥΣ τους στόχους της. Και για να το κάνει αυτό, πρέπει οι παίκτες να έχουν ένα στοιχείο, πάνω από όλα:

Την κ@7λ@ του Μανωλά πρέπει να έχουν όλοι!

Απλά το λέμε και είναι απόλυτα σαφές. Μόνο έτσι παίζεις στον Ολυμπιακό.

Είδατε τον Κώστα Μανωλά να… πορώνεται και να τραγουδάει τον ύμνο του Θρύλου, έχοντας μόλις νικήσει την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής; Το μάτι του… γυάλιζε! ΕΤΣΙ πρέπει να είναι ΟΛΟΙ οι παίκτες του Μαρτίνς, τώρα που η σεζόν πάει προς την τελική ευθεία. Που κρίνεται η ευρωπαϊκή συνέχεια και που θα μπούμε στα πλέι οφ, αλλά και στην τετράδα του Κυπέλλου.

Η συσσωρευμένη κόπωση, η ταλαιπωρία από τα προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος με τον κορονοϊό, αλλά και γενικότερα η μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Θρύλος μέχρι τώρα, στερούν σε δυνάμεις από την ομάδα. Δυνάμεις τις οποίες οι παίκτες πρέπει να αναπληρώσουν με σωστή διαχείριση, αλλά και με αστείρευτη Κ@7Λ@ την οποία πρέπει να βγάζουν στο γήπεδο, κάθε φορά που μπαίνουν να παίξουν ματς… Να μπαίνουν πάντα στα «κόκκινα» και στο 101%!

Διαβάστε επίσης