Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαιτρ των προκρίσεων, ώρα να το δείξει ξανά

Μαιτρ των προκρίσεων, ώρα να το δείξει ξανά
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 - 11:18

Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις. Και επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Επιβεβαιώνουν αυτό το οποίο άπαντες γνωρίζουμε, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Για το τι είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού: Μαιτρ των προκρίσεων είναι και είναι ώρα να το δείξει ξανά! Ο Μαρτίνς έχει φτιάξει τη φήμη του, ως ένας προπονητής που ξέρει πως να πετάει εκτός συνέχειας τους αντιπάλους του. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο Πέδρο έχει γίνει, σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, πολύ πιο κυνικός, αλλά και πολύ πιο ρεαλιστής. Πραγματιστής. Έχει μάθει πολύ περισσότερο το πως να κάνει διαχείριση και πως να παίρνει αυτό που θέλει. Ακόμη και αν η ομάδα του χρειαστεί να το κάνει αυτό στις καθυστερήσεις της… παράτασης.

Ο Θρύλος οφείλει να φορέσει ξανά αυτό το «κοστούμι» του, ενόψει Αταλάντα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο «σχεδιαστής» και οφείλει να «ντύσει» κατάλληλα την ομάδα του. Να της δώσει ξανά την αύρα της ομάδας που ξέρει να προκρίνεται. Όπως στην Άρσεναλ, όπως στην Αϊντχόφεν, όπως σε τόσα και τόσα καλοκαιρινά προκριματικά…

Ο Θρύλος ξέρει πως να κάνει αυτό που πρέπει, απέναντι στην Αταλάντα. Και αυτό είναι, πρωτίστως, έργο του προπονητή του. Είναι έργο Μαρτίνς. Είναι έργο του Πορτογάλου, το οποίο έχει καταφέρει να χτίσει με τα χρόνια, με πολλή δουλειά και με μεγάλα ματς, τα οποία πήρε και έδωσαν στον Ολυμπιακό ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Διαβάστε επίσης

Ιδανικό σημείο για φορμάρισμα!

Ιδανικό σημείο για φορμάρισμα!

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του και ματς με το ματς επιστρέφει πιο κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει στο γήπεδο. Κάτι που ενόψει Αταλάντα, είναι ιδανικό.