Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγαλύτερη εγγύηση στον Ολυμπιακό, είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του

Η μεγαλύτερη εγγύηση στον Ολυμπιακό, είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 10:47
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, αποτελεί και τη μεγαλύτερη εγγύηση του Συλλόγου, για το παρόν και το μέλλον. Αποτελεί την εγγύηση ότι η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει βήματα προόδου. Θα συνεχίσει να δουλεύει και να προχωρά, ξεπερνώντας δυσκολίες και αναποδιές, προς ένα καλύτερο μέλλον. Καλύτερο ακόμη και από το παρόν, ή το παρελθόν, φυσικά.

Γιατί και όσα ζούμε τώρα, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ, άλλοι μπορούν μόνο να τα… ονειρεύονται.

Η μεγαλύτερη εγγύηση στον Ολυμπιακό, είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και αυτό από μόνο του, ως συνθήκη, αρκεί. Ένας Πρόεδρος-Οπαδός. Με κεφαλαία το «Π» και «Ο». Γιατί και στα καθήκοντά του ως Πρόεδρος είναι πάντα στο 100% αλλά και ως Οπαδός, δουλεύει πάντα για το καλό της ομάδας. Δεν είναι μόνο η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, για την οποία σας γράψαμε από χθες. Είναι γιατί, σε αντίθεση με άλλους, ο Μαρινάκης είναι ΠΑΝΤΑ μπροστά. Πάντα εδώ.

Μπορεί η ΑΜΚ να είναι η αφορμή για αυτές τις λέξεις εδώ, τούτη την ώρα, αλλά δεν είναι η ουσία. Η ουσία είναι η εν γένει παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτή η ηγετική παρουσία, η οποία στα δύσκολα ξέρει μόνο να βγαίνει μπροστά. Και όχι να… κρύβεται και να απουσιάζει. Αυτά είναι για άλλους…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν διοικεί απλώς. Ζει και αναπνέει για τον Θρύλο… Ζει και αναπνέει για την ομάδα που λατρεύει… Και αυτό είναι η μεγαλύτερη εγγύηση, για το «σήμερα» και το «αύριο» του Θρύλου…

Διαβάστε επίσης

Αντίδραση; Τρίποντο!

Αντίδραση; Τρίποντο!

Σημασία έχει η ομάδα να μείνει στο +11 και να προχωρήσει προς το νταμπλ. Αρχή με τον ΟΦΗ.

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους

Αλήθεια είναι, περιμένουμε πάντα «το κάτι παραπάνω» από την ομάδα μας. Αλλά δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους, δεν χωράει στην ψυχή του Ολυμπιακού απογοήτευση και… ανάθεμα.