Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Απογοήτευση; «Τρέλα» για το 47ο!

Ολυμπιακός: Απογοήτευση; «Τρέλα» για το 47ο!
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 01:32

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Αταλάντα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την όποια απογοήτευση και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ (27/2, 19:30, Novasports Prime) για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς στοχεύει στη 19η νίκη του στο πρωτάθλημα, μετρώντας ήδη 18 νίκες και 5 ισοπαλίες και ενώ για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια μένουν το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (2/3, 19:00) στο Καραϊσκάκη και εκείνο με τον Άρη (6/3, 19:00) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα 11 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και θέλει να το διατηρήσει, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Απογοήτευση για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από μία καλύτερη ομάδα; «Τρέλα» για την κατάκτηση του 47ου! Θρύλος είσαι!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Δείξε τους τι σημαίνει «47»

Δείξε τους τι σημαίνει «47»

Μικρό εμπόδιο ο ΟΦΗ, στον δρόμο προς τον τίτλο. Πέρνα το και προχώρα, ΘΡΥΛΟΣ είσαι… Σέντρα στις 19:30 στο Καραϊσκάκη.