Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγος, φαντεζί και αποτελεσματικός!

Μάγος, φαντεζί και αποτελεσματικός!
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 10:47

Μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Ο Γάλλος σταρ, έχει δεθεί απίστευτα με τον σύλλογο και τον κόσμο του και το χθεσινό παιχνίδι αποδεικνύει το γιατί. Μπήκε μέσα στο ημίχρονο και άλλαξε, προς το πολύ καλύτερο, την εικόνα του παιχνιδιού. Έκανε τα πάντα, ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και στο τέλος αποθεώθηκε!

Το 0-0 του ημιχρόνου, έγινε 5-1, με τα τέσσερα τέρματα να ξεκινούν από τα πόδια του Βαλμπουενά. Αυτό εννοούμε, όταν λέμε τα πάντα! Ο Γάλλος έδωσε «φτερά» στον Ολυμπιακό και πρόσφερε θέαμα και ποδόσφαιρο ουσίας στους φιλάθλους του Θρύλου.

Ήταν ασταμάτητος με την μπάλα στα πόδια, περνούσε δυο-δυο τους αντιπάλους και «σέρβιρε» έτοιμα γκολ! Το 1-0 του Σωκράτη στο 52’ προέρχεται από ασίστ του Βαλμπουενά, ενώ το 2-0 στο 54’ ξεκινάει από μαγική μπαλιά του Βαλμπουενά στον Βρουσάι και καταλήγει σε γκολ του Μασούρα.

Στο 3-0 στο 57’ ο Βαλμπουενά βρίσκει και πάλι τον Βρουσάι, ο οποίος κάνει εξαιρετική ενέργεια και «σερβίρει» στον Μασούρα, ενώ και το 4-0 στο 67’ προέρχεται από τα… μαγικά πόδια του Βαλμπουενά! Εκτελεί ένα άψογο φάουλ, βρίσκει τον Ελ Αραμπί στο πρώτο δοκάρι και αυτός τον Μπουχαλάκη στο δεύτερο.

Βγάζει… μάτια ο Βαλμπουενά! Είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του Πρωταθλήματος και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στα 37 του, αγωνίζεται σαν… 20άρης, όπως είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς και εμείς ελπίζουμε να τον απολαύσουμε και τα επόμενα χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Τρόμος

Τρόμος

Από ένα «ημίχρονο με τον Αστέρα» κόντρα σε κάθε «εξυγιαντή» να κάνει ο Ολυμπιακός, θα έχουμε… δράμα «εξυγίανσης».