Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πογέτ ετοιμάζει πλάνο για τις κλήσεις στην Εθνική, την «εξυγίανση» τη ρώτησε;

Ο Πογέτ ετοιμάζει πλάνο για τις κλήσεις στην Εθνική, την «εξυγίανση» τη ρώτησε;
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 15:08

Έχουμε και Εθνική Ελλάδας μπροστά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα πρώτο δείγμα επί Πογέτ, ελπίζοντας άπαντες να είναι σαφώς πιο θετική η εικόνα, από εκείνη την οποία εισπράτταμε, επί Φαντ Σιπ. Ο Ουρουγουανός, πρώην προπονητής της ΑΕΚ, βγάζει προς τα έξω μία αύρα «ανανέωσης». Στα λόγια, τουλάχιστον, αφού πράξεις ακόμη δεν έχουν γίνει, για να μας δώσουν μια εικόνα. Αυτό που «βγαίνει» είναι ότι στις κλήσεις ποδοσφαιριστών για να φορούν το εθνόσημο, θα υπάρχει αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Η «εξυγίανση» ενημερώθηκε;

Ο Πογέτ ετοιμάζει το πλάνο του, όπως διαρρέει, για τις κλήσεις στην Εθνική, για τα φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο στις 25 του μήνα, αλλά και τρεις ημέρες αργότερα. Και εκεί θα έχουμε άπαντες μια ευκαιρία να πάρουμε… κλίμα Πογέτ. Να δούμε περί τίνος πρόκειται και πως κινείται ο Ουρουγουανός τεχνικός, στο νέο του πόστο, ως εκλέκτορας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, προτίθεται να ανοίξει το ροτέισον, αλλά να είναι άκρως αξιοκρατικός και δίκαιος. Ευχή όλων είναι αυτό να γίνει στην πράξη και να μη μείνει στα λόγια, γιατί θυμόμαστε σε προηγούμενες καταστάσεις, να καλούνται παίκτες στην Εθνική, επειδή… πέρασαν έξω από το προπονητικό της ομάδας τους. Για τόση αξιοκρατία μιλάμε. Ευχή όλων είναι, επίσης, να επιτραπεί στον Πογέτ να κάνει αυτό που λέει. Γιατί αν η «εξυγίανση» έχει λόγο σε όλα αυτά, τα προηγούμενα φαινόμενα όχι απλώς δεν θα εγκαταλειφθούν, αλλά θα ενταθούν κιόλας… Και μακάρι αυτό να μη συμβεί.

Διαβάστε επίσης