Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα σοβαρά τώρα, αναδιοργάνωση ενόψει πλέι οφ

Στα σοβαρά τώρα, αναδιοργάνωση ενόψει πλέι οφ
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 10:14

Η ομάδα δεν εμφανίστηκε όπως πρέπει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχασε «δικό της» ματς. Στα πλέι οφ, με τα ντέρμπι να διαδέχονται το ένα το άλλο, αυτό δεν επιτρέπεται. Η ομάδα οφείλει να δείξει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ότι πραγματικά είναι ένα σκαλί (και δύο μη σας πούμε…) πάνω από όλους τους ανταγωνιστές της.

ΟΚ, προφανώς η διαδικασία των πλέι οφ δεν θα είναι εύκολη, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε το ένα ντέρμπι πίσω από το άλλο. Και εκεί η ομάδα θα καλείται να διαχειρίζεται άμεσα το ένα αποτέλεσμα, πίσω από το άλλο. Είτε αυτό είναι κακό, είτε αυτό είναι καλό.

Η ομάδα «πέταξε» εκ νέου ευκαιρίες, στο ματς με τον Άρη. Ευκαιρίες, τις οποίες αν είχε κάνει γκολ, θα μπορούσε να είχε φύγει πολύ πιο άνετος και εν μέσω πανηγυρισμών, από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα δουλεύει σταθερά και προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει τα λάθη της, θέλοντας ενόψει του μίνι πρωταθλήματος, να πάρει για τα καλά «τα πάνω της» και να δώσει ένα… καλό μάθημα, σε όλους τους «εξυγιαντές» και μη, τους οποίους θα βρει στον δρόμο της, στο μίνι πρωτάθλημα.

Συγκέντρωση άμεσα και δουλειά, για να εμφανιστεί η ομάδα καλύτερη, από ότι εμφανίστηκε στο ματς με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης

Το σερί του Γκάρι!

Το σερί του Γκάρι!

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι συμμετέχει σε γκολ του Ολυμπιακού ο διεθνής, με το Πράσινο Ακρωτήρι, εξτρέμ…