Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός γεννιέσαι, δε γίνεσαι από τις νίκες!

Ολυμπιακός γεννιέσαι, δε γίνεσαι από τις νίκες!
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 15:27
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, για τους φιλάθλους του και ολόκληρου του κόσμου, έχει σήμερα τα γενέθλιά του! 97 χρόνια ζωής κλείνει σήμερα ο Ολυμπιακός, 97 χρόνια δόξας και μιας τεράστιας ιστορίας!

97 χρόνια στα οποία ο σύλλογος έχει ζήσει πολλά, επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, αλλά και λύπες οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία ως από τις πιο «μαύρες» σελίδες του ελληνικού αθλητισμού, που όμως κανείς δεν ξεχνά, αλλά τιμά.

Ολυμπιακός δε σημαίνει μόνο επιτυχίες, δε σημαίνει μόνο νίκες, δε γίνεσαι Ολυμπιακός για να μπορείς να χαίρεσαι τις νίκες. Ολυμπιακός γεννιέσαι δε γίνεσαι μέσα από τις νίκες. Σίγουρα παίζουν το ρόλο τους και αυτές ώστε η νέα γενιά να ακολουθήσει την ιδέα του Ολυμπιακού.

Όμως Ολυμπιακός είναι αυτό ακριβώς, ιδέα, όχι νίκες μόνο...

Είναι ένας διαχωρισμός που θα πρέπει να καταλάβει μία μερίδα του κόσμου, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολλά περισσότερα από μία νίκη. Είναι ένας σύλλογος με προσφορά στην κοινωνία, σύλλογος ο οποίος βρίσκεται δίπλα σε όλα τα κοινωνικά προβλήματα και έχει φανεί αυτό σε όλη την πορεία του συλλόγου.

Είναι ο σύλλογος που έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη και σε όλα τα αθλήματα, με επιτυχίες, κατακτήσεις τίτλων και αποφασιστικότητα μέσα στους αγώνες.

Ο κόσμος του Θρύλου δε «μάσησε» στα πέτρινα χρόνια, ήταν εκεί δίπλα στην ομάδα τη στήριξε, γιατί αν θυμάται κάποιος εικόνες από εκείνα τα χρόνια θα διαπιστώσει πως οι κερκίδες είχαν κόσμο, δεν άφησε ποτέ μόνη την αγαπημένη του ομάδα ο κόσμος.

Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι νίκες!

ΥΓ: Μην ξεχνάτε, Θρύλος είσαι 47 πρωταθλήματα έχεις...

Διαβάστε επίσης