Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «15» που δίνει πρωτάθλημα

Το «15» που δίνει πρωτάθλημα
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 10:24
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Αρχίζουμε από μία παραδοχή, η οποία έχει γίνει πρώτα από τον Πέδρο Μαρτίνς, ακολούθως από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά φυσικά και από τον κόσμο, ο οποίος παρακολουθεί τον Θρύλο και ενδιαφέρεται για το καλό της αγαπημένης του ομάδας: Ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι στα καλύτερά του. Το ότι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ στην Ελλάδα δεν αναιρείται, ωστόσο, από το γεγονός ότι φέτος δεν είναι καλά. Και παρόλα αυτά, παίρνει δικαίως τον τίτλο στην Ελλάδα, όχι μόνο επειδή οι αντίπαλοί του δεν είναι καλοί, αλλά επειδή ο ίδιος είναι ανώτερος τους.

Ακόμη και έτσι, με την ομάδα φέτος να έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες και να μην είναι στο 100%, έχοντας αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα με τον κορονοϊό, τους τραυματισμούς, τις απουσίες διεθνών, αλλά και το ντεφορμάρισμα παικτών-κλειδιά των προηγούμενων ετών, ο Θρύλος βρήκε το γιατρικό, για να γίνει ξανά πρωταθλητής. Και αυτό το βρήκε στην άμυνά του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος εξαιρετική δουλειά, ανασταλτικά. Έχει καταφέρει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την παραβίαση της δικής του εστίας και έχει αποδείξει ότι όσα γκολ και να βάζεις μπροστά, αν πίσω… τρως αβέρτα, τότε τύχη δεν έχεις. Και ο Θρύλος, ο Πέδρο Μαρτίνς δηλαδή, βασίστηκε στης αμύνης τα παιδιά. Με 15 γκολ παθητικό ΜΟΝΟ ο Θρύλος, σηκώνει φέτος την κούπα. Δικαίως.

Δείτε τι πόσταρε η ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης

Θέλει καρύδια ρε φίλε

Θέλει καρύδια ρε φίλε

Σου πιάνει πέναλτι ο τερματοφύλακας και πας να εκτελέσεις και το επόμενο. Με αυτοπεποίθηση κιόλας. Έτσι ξεχωρίζουν από τους παίκτες, οι παικταράδες.