Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελούσε ο κόσμος με Μπαλτάκο στη ΓΣ της ΕΠΟ

Γελούσε ο κόσμος με Μπαλτάκο στη ΓΣ της ΕΠΟ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 13:15

Την τιμητική τους είχαν οι δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, στις εκλογές της 1ης Ιουνίου. Μπορεί η ΕΠΟ να είχε ΓΣ για άλλα θέματα, όπως επικύρωση τριών δικαστών για το διαιτητικό δικαστήριο και των μελών της επιτροπής ελέγχου διακυβέρνησης και συμμόρφωσης (γνωστά πράγματα αυτά, ξέραμε από πριν τι θα γίνει…), αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δηλώσεις Μπαλτάκου, για την προεδρία της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα... ξέμεινε στα Σπάτα.

Αυτό το ενδιαφέρον έγινε… ανέκδοτο με το «καλημέρα». Με άλλα λόγια… γελούσε ο κόσμος. Σε διαφορετικά πηγαδάκια, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλεγαν για τον Μπαλτάκο ότι κατάντησαν να ζητάνε βοήθεια από έναν παράγοντα που έχει μέσα στο σπίτι του το θέμα της βίας, ώστε να την… αποτελειώσει, ενώ απέτυχε σε όλα τα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά πόστα, από τα οποία πέρασε.

Επίσης, από το βήμα της ΓΣ της ΕΠΟ, το μέλος της ΕΕ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ανέφερε «δεν μπορώ να ανεχθώ υποψηφίους προέδρους, επειδή το θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ». Ξεκάθαρο το… καρφί, εμείς απλά να προσθέσουμε ότι ο Κουπτσίδης ανήκει στο «μπλοκ του βορρά» που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους προαναφερόμενους, αντίθετη στην υποψηφιότητα Μπαλτάκου είναι και η κυβέρνηση. Για λόγους που είναι γνωστοί.

Διαβάστε επίσης