Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος ένας ακόμη λόγος για διοικούσα

Ο Μπαλτάκος ένας ακόμη λόγος για διοικούσα
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 22:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όσο κι αν στο Πάρκο Γουδή θέλουν να κρυφτούν δεν μπορούν να δείξουν ότι δεν φοβούνται την περίπτωση επιβολής διοικούσας επιτροπής. Αυτό το ενδεχόμενο, δηλαδή είναι πολύ κοντά να το αποφασίσουν οι FIFA, UEFA, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για το καλοκαίρι. Συνεπώς, κάποιοι έχουν πανικοβληθεί και φαίνεται.

Λόγω του πανικού τους, έψαχναν το «αντίδοτο» και κάπου εκεί... φύτρωσε η περίπτωση της υποψηφιότητας του Τάκη Μπαλτάκου για την προεδρία της ΕΠΟ (σ.σ. για την ιστορία ήδη έχει ναυαγήσει) που οδηγεί και στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν να προκαλούν, καθώς μόνο πρόκληση για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο ή, αν προτιμάτε, μια τέτοια υποψηφιότητα στις εκλογές της 1ης Ιουνίου.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μπαλτάκος έσπευσε να παραδεχτεί, σε μια προσπάθεια να προκαταλάβει άλλες εξελίξεις, ότι «έγιναν κάποιες συζητήσεις πολύ αρχικές, με ανθρώπους που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω»! Γιατί ντρέπεται;

Επίσης, είναι δυνατόν η ΕΠΟ να διοικηθεί όπως η ΕΠΟ του Τριβέλλα και η ΕΠΑΕ του Δέδε όταν η υπάρχει η ολιστική μελέτη; Είναι δυνατόν να διοικηθεί χωρίς εκτελεστικό διευθυντή που δεν υπήρχε τότε; Αυτά δείχνουν και πόσα χρόνια πίσω έχει μείνει ο Μπαλτάκος.

Εκτός των άλλων, ο γνωστός, που έχει ταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό και διετέλεσε γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου επί Σαμαρά, ξέρει και ο ίδιος ότι «από τότε που ξεκίνησα στο χώρο του αθλητισμού, είχα πάντα αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό». Άρα, ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα προκαλούσε τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι ήδη άρχισαν να αντιδρούν στα social media.

Τον Μπαλτάκο προσπάθησε να τον επιβάλλει το μπλοκ του νότου. Μάλιστα, πήγαν να τον περάσουν ως υποψηφιότητα κοινής αποδοχής, όμως το «αφήγημα» κατέρρευσε με πάταγο. Οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού γελούσαν, όταν τους ρωτούσαν στα «πηγαδάκια» στο περιθώριο της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ, ενώ από του βήματος της ΓΣ το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον θέλει καθώς δήλωσε: «Δεν μπορώ να ανεχθώ υποψήφιους προέδρους επειδή το θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ».

Διαβάστε επίσης