Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 10 εκατομμυρίων του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 10 εκατομμυρίων του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 14:59

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποτελεί τον ηγέτη του Συλλόγου του Ολυμπιακού. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος εγγυάται ότι η ομάδα δεν θα φτάσει ποτέ τόσο χαμηλά, ώστε να βιώνει τα προβλήματα που βιώνουν οι απέναντι, αλλά αντιθέτως, θα πηγαίνει διαρκώς προς τα επάνω! Ολοένα και ψηλότερα! Βήμα-βήμα. Με πίστη, με όραμα, με πλάνο. Με όνειρα…

Ο Πρόεδρος και ηγέτης του Συλλόγου συνεχίζει να επενδύει στην ομάδα που λατρεύει. Και η ΕΕΑ με ενημέρωσή της τόνισε πως η ΑΜΚ την οποία σχεδίαζε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εγκρίνεται. Άρα προχωρά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είχαμε ενημερώσει προ καιρού, ότι ο Ολυμπιακός προχωρά, με πρωτεργάτη φυσικά τον Πρόεδρό του, σε ΑΜΚ ύψους 10 εκ. ευρώ, προκειμένου να διασφαλίσει ακόμη περισσότερο το παρόν και το μέλλον της ομάδας, στην προσπάθειά της να πάει ακόμη πιο ψηλά. Σε αντίθεση με τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ο Μαρινάκης βάζει τα διπλά στην ΑΜΚ του Ολυμπιακού (όσα και οι δύο μαζί), για να διασφαλίσει ότι ο μέλλον του Θρύλου θα είναι λαμπρό.

Και με ανακοίνωσή της, η ΓΓΑ ενημέρωσε ότι η διαδικασία εγκρίνεται από την ΕΕΑ:

«1. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων της από 28.02.22 Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ».

Αυτό ανέφερε στη σχετική της ενημέρωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την απόφαση της ΕΕΑ.

Διαβάστε επίσης