Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλώσσα βγάζεις άμα νικήσεις και καμιά φορά

Γλώσσα βγάζεις άμα νικήσεις και καμιά φορά
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 10:18

Το να είχε νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακού κάπου φέτος και να είχε πάρει θάρρος, βγάζοντας… γλώσσα, θα το κατανοούσαμε, ως ένα βαθμό. Γιατί μια νίκη εδώ, μια νίκη εκεί, σποραδικά, δεν αρκεί, για να δώσει σε κάποιον το δικαίωμα να… βγάλει γλώσσα, απέναντι σε κάποιον κατά πολύ ανώτερο του… Σαφές αυτό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, έχοντας πιάσει φέτος το ταβάνι του απέναντι στον Ολυμπιακό, σε ένα «Χ» στην έδρα του (και αυτό με αυτογκόλ του Ουσεϊνού Μπα), όχι απλώς δεν κέρδισε κανένα δικαίωμα να παίρνει θάρρος και να βγάζει γλώσσα, αλλά κάθε άλλο. Κρυμμένος θα έπρεπε να είναι κάπου, να παίζει εκεί με τους υπόλοιπους της Σούπερ Λιγκ και να τους νικάει με πέναλτι-γκολ του Κούρτιτς, τα οποία παίρνει σαν καραμέλες και να… σιωπά.

Αντί αυτό, ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι ισοδύναμος του Ολυμπιακού. Δικαίωμα το οποίο έχει αποκτήσει γιατί είναι στο… -10. Αν κάποιος βλέπει την παραμικρή λογική σε αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσει. Τα ίδια έλεγε και ο «ισάξιος» και τερμάτισε στο -26. Αλλά φαίνεται ότι μυαλό δεν μπαίνει, παρά τα απανωτά «μαθήματα», τα οποία ο Ολυμπιακός δίνει στον ΠΑΟΚ, ακόμη και στα χρόνια της «εξυγίανσης». Ακόμη και στα χρόνια, κατά τα οποία όλο το «σύστημα»… αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Και τον «φροντίζει».

Η ουσία είναι μία. Και πολύ ξεκάθαρη, απλή και σαφής: Γλώσσα βγάζεις άμα νικήσεις και καμιά φορά. Αν έχεις καταφέρει να… δείξεις και κάτι. Να εμφανιστείς πουθενά… Όχι… έτσι, επειδή έχεις «βήμα». Πες αυτό που θες, αλλά μην αυθαδιάζεις, δεν σε παίρνει αγωνιστικά, όπως φάνηκε. Ταβάνι σου το «Χ» στην έδρα σου, με τα χίλια ζόρια και… -10, σε χρονιά κατά την οποία άπαντες μιλούν για… κακή χρονιά του Ολυμπιακού. Γελάμε.

Διαβάστε επίσης

Διψήφιος

Διψήφιος

Τα έχουμε πει. Ο Σισέ (όπως και κάθε άλλος παίκτης του Ολυμπιακού) «κοψοχρονιά» δεν παραχωρείται.