Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά λένε στον Ολυμπιακό για τον Ονιεκουρού

Αυτά λένε στον Ολυμπιακό για τον Ονιεκουρού
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 12:02

Ο Χένρι Ονιεκουρού είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με ποιότητα, την οποία όμως δεν έχει εμφανίσει σε μεγάλο βαθμό, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αποκτήθηκε έναντι υψηλού ποσού, από τη Μονακό, διακόπτοντας την παρουσία του στην Τουρκία, για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, αλλά στην πρώτη του χρονιά εδώ, δεν επιβεβαιώθηκαν. Το όνομά του, τώρα, εμπλέκεται με αρκετά σενάρια, μεταγραφικής φύσεως, τα οποία αφορούν σε ομάδες της Τουρκίας. Μία εξ αυτών η Μπασακσεχίρ, για την οποία γράφουν τις τελευταίες ημέρες, οι «γείτονες». Τι λένε, όμως, από τον Ολυμπιακό, για όλα αυτά;

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι γνωστό, δεδομένο, ότι ο Ονιεκουρού έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εδώ ούτε με δανεισμό, ούτε με άλλης φύσεως συνεργασία. Είναι ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας. Κάτι το οποί, αυτομάτως, δυσκολεύει τις πιθανότητες ο Ονιεκουρού να πάψει… έτσι απλά, να φορά τη φανέλα του Θρύλου. Το ότι υπάρχουν «μνηστήρες» είναι γεγονός το οποίο καταγράφεται από ρεπορτάζ του εξωτερικού και δη των Τούρκων. Όχι κάτι το οποίο πηγάζει από τον Ολυμπιακό. Αυτό που «βγαίνει» από το λιμάνι, για το θέμα, είναι ότι «ενόχληση» από την Μπασακσεχίρ, για τον Ονιεκουρού, δεν έχουν. Ανεπίσημα, μέσω διαρροής, ο Ολυμπιακός «λέει» πως θέμα τέτοιο δεν υπάρχει.

Αν κάτι αλλάξει στο μέλλον, δεν είναι κανείς σε θέση να το προβλέψει, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ξαναλέμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο και δεν είναι απλό το να αποχωρήσει. Πρωτίστως, θα πρέπει ο Θρύλος να ικανοποιηθεί οικονομικά. Δευτερευόντως, το deal να ικανοποιεί άπαντες και φυσικά να έχει βρεθεί και αντικαταστάτης. Αρκετές οι προϋποθέσεις και αυτή τη στιγμή δεν προχωράει κάτι με τον Ονιεκουρού. Οψόμεθα, για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Διψήφιος

Διψήφιος

Τα έχουμε πει. Ο Σισέ (όπως και κάθε άλλος παίκτης του Ολυμπιακού) «κοψοχρονιά» δεν παραχωρείται.